Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De bedste midler mod myg

2722 Visninger

Her har du de bedste midler mod myg

Sommeren er en fantastisk årstid og vi danskere er utrolig glad for at bruge vores tid ude når solen kommer frem. Der er dog enkelte ting ved sommeren der er knap så godt.

Især et bestemt insekt er særlig irriterende og der er mange af dem – og det er myg. Det er stor set uundgåeligt at støde myg om sommeren.

Her får du 5 sjove facts om myg:

1. Det er faktisk kun hunmyggen der stikker. Hunmyggen skal have blod for at kunne producere æg. Derudover stikker myg mest om aftenen

2. Myg er ret kræsne, de vil faktisk helst have blod fra dyr, frem for mennesker. Er de i nærheden af mennesker, så foretrækker myg mennesker med blodtype O. Myg bliver draget af menneskers duft. Sveder du meget kan det tiltrække myg. Myg kan lugte mennesker op til 50 meter væk.

4. … Og så er der ting der gør os mennesker mere uimodståelige: Dine gener kan faktisk have noget at sige om myggene vil stikke dig. Farven på dit tøj, graviditet og indtagelse af øl har også indflydelse på om du bliver valgt som måltid.

5. Vil du helt undgå myg så skal du rejse til Island. Island siges at være det land i verden hvor der ikke er myg.

Under alle omstændigheder vil alle mennesker kunne blive stukket af myg og da myggestik er utrolig irriterende og klør helt vildt, er det ikke lige det man gider på en ellers god sommerdag.

Grunden til at myggestik klør er jo fordi at myggen sprøjter spyt ind i din hud der gør at dit blod ikke størkner så myggen kan suge løs. Faktisk stikker myg ikke, de skærer sig igennem huden med en skarp klinge, så de kan lave et fint hul, hvor myggen kan sætte sin snabel ind og suge blod.

Et myggestik kan hæve op og klø længe efter man har fået stikket. Det er virkelig irriterende – men det kan undgås. Vi har nemlig fundet de bedste midler mod myg, som du kan se nedenfor.

 

Her er hvad du kan bruge for at holde myggene væk:

Vi har undersøgt hvilke midler der er bedst til at holde myg væk. Meget af det der går igen er citron. Myg hader skrappe dufte. Vi har fundet 4 fremragende gadgets der kan hjælpe dig med at holde myggene på langt afstand.

 

Armbånd med citronolie, lavendel olie og permynte olie

Vi har i øjeblikket to forskellige myggearmbånd der for alvor tager kampen op mod myg.

Her har du den første:

Anti myggearmbånd - 10 stk.

Her har du endnu et sæt armbånd der bruger en masse lækre olier som myggene bestemt ikke kan lide. De her armbånd er ekstra stærke og virker op til 7 dage (i alt 300 timer). Pakken med de effektive myggearmbånd består af 10 stk. Det betyder at du har myggearmbånd til en længere periode. Du kan selvfølgelig også bestille denne pakke hvis du ønsker at hele din familie skal undgå myggestik i år.Det bedste myggearmbånd:

Dette armbånd er 2021 mest solgte myggearmbånd. Det virker stor set ligesom armbåndet oven over, dog har dette armbånd en lille beholder hvori olierne sidder. Olien er arbejdet ind i selve armbåndet ovenover. Men som sagt sidder der en lille kapsel i dette armbånd der hjælper med at holde myggene væk. Kapslen indeholder: Pebermynteolie, eukalyptusolie, lavendelolie, citronella olie, kammilieolie og olie fra malurt. Armbåndet passer til både store og små og så kan du vælge imellem 3 forskellige farver.Disse antimyg armbånd er behandlet med citron olie, lavendel olie, samt permynte olie, som er virkelig effektive og som myg hader.

Armbåndene har en fantastisk form der gør at de kan passe til stor set alle størrelser håndled. Disse armbånd er især gode til børn.

Elektrisk flue/myggefanger
Er du typen der ikke gider gå med armbånd så er der selvfølgelig også en løsning til dig. Med en elektrisk myggefanger er du sikker på at du kan få lov at sidde i fred. Myggene føler sig draget af myggefangeren og myggene bliver slået ihjel når de nærmer sig lampen. Det sker hurtigt og smertefrit. Nedenfor vil du kunne se to forskellige modeller som du kan finde i vores sortiment.

myggelampe.jpgAnti-myg oftlampe - hvid


Som du kan se er der muligheder nok for at kunne holde myggene væk fra hvor du er. De fire ting ovenfor er en kæmpe hjælp og et sted du allerede nu kan gøre dit for at holde myggene væk.

Vi håber at du får en dejlig sommer på trods af myggene. Tak fordi du læste med.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward