Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De bedste gadgets til sommerferien

1814 Visninger

Sommerferien er ankommet!

Sikke et dejligt vejr vi har i øjeblikket. Den varme sol, de grønne træer og sommerferie-stemningen overtaget Danmark og det er en fornøjelse at se. Mange familier vælger at holde sommerferie hjemme i Danmark igen i år, fordi vejret er så godt og fordi at vi under coronaen nok har indset hvor dejlig Danmark er. Er du en af dem der holder sommerferie hjemme i Danmark i år og mangler du lidt underholdning, så har vi i dette blog indlæg fundet de bedste sommer gadgets frem. Du vil både kunne se vores bestsellers, samt nyheder som med sikkerhed vil være et hit i din familie. 

Er du klar - for her kommer der 10 af de bedste sommer gadgets.

1. Spikeball

Spikeball har taget verden med storm og er blevet utrolig populær. Spillet er endda blevet vist i Go' morgen Danmark, hvor de viste hvordan man spiller spillet, samt hvor sjovt det egentlig er. Spikeball er uden tvivl en bestseller her hos DinGadget.dk og vi oplever at flest kunder ønsker at have et Spikeball spil stående i haven når der skal bruges kvalitets tid sammen med familie og venner. Her hos DinGadget.dk har vi flere forskellige varianter. Vi har det originale spil som du ser på billedet, samt en pro version og en XL version. Den sidstnævnte er perfekt til især børnefamilier, hvor pro versionen er god til de mere øvede Spikeball spillere.



2. Flying disk ufo bold

Denne smarte bold er i en klasse for sig selv.  Den kan nemlig trykkes helt flad, så du har mulighed for at kunne bruge den som frisbee. Kast den til dine venner eller familie og få et par dejlige grin i haven eller på stranden.



3. XL slangebøsse til vandballoner - 3 personers

Det er altid sjovt at lege med vand lige meget hvor gammel man er. Vandballoner har altid været populært, så da vi først spottede denne unikke slangebøsse, vidste vi bare at den skulle være en del af vores sortiment. Send vandballoner afsted med denne smarte XL slangebøsse. VIRKELIG sjov!



4. LED fakkel med bluetooth højtaler

Denne fine fakkel laver det fineste lys med flamme effekt der spreder hygge på teressen om aften. Derudover fungere denne LED fakkel også som højtaler, så du kan afspille dine yndlingssange via faklen. Der findes ligeledes en APP til faklen.



5. Justerbare rulleskøjter med LED-lys

 

Her har du et par af de fedeste rulleskøjter. De kommer med justerbare støvler, samt hjul med LED-lys. Det er en virkelig en god og sikker skøjte som er behagelig at have på. Perfekt til aktive børn der elsker at rulle.




6. Elektrisk løbehjul Pro - sammenfoldelig sort

Du har helt sikkert set et eller flere elektriske løbehjul i bybilledet. Det er nemlig blevet et transportmiddel som mange i især storbyerne bruger. Effektiv måde at nå frem til din destination på. Løbehjulet kan foldes sammen efter brug og så er der en APP med til denne version.



7. Dobbelt drikke-dispenser med plads til is og snacks

Denne smarte dispenser er ALT du overhovedet har behov for om sommeren. Du kan servere kolde drikke, samt lækre snacks for dine familie og dine venner. Der er også plads til isterninger så du hele tiden kan få en kold og dejlig drink.




8. Slush ice kop - lav din egen slush ice

Forstil dig at kunne lave slush ice på kun 8 minutter. Med denne kop kan det blive en realitet og du har mulighed for at kunne lave mange forskellige slush ice varianter der både er sunde og lækre. Sæt denne slush ice kop i fryseren, tag den derefter ud, hæld væske i koppen og rør rundt i 8 minutter og lad væsken krystallisere så det danner lækkert slush ice. MUMS!



9. Transportabel mini ventilator

Super smart lille ventilator der er nem at have med på farten. Ventilatoren har genopladelig batteri og den giver en dejlig kølig brise. Efter brug klappes ventilatoren blot sammen så du kan have den med i din taske eller i din lomme.



10. Mini Air hockey spil

Når solen går ned og dig og dine venner eller familie rykker indendørs, så er det rart at have lidt underholdning. Med dette smarte mini air hockey spil kan du forvandle dit bord til et vaskeægte Air hockey bord. Pucken i dette spil kan "svæve" hen over jævne overflader takket være luft der kommer ud under pucken. Brug æsken som mål og spil det sjoveste air hockey spil!

Det var listen med de bedste gadgets til sommerferien. Vi håber at du fandt noget at dig og din familie/venner kunne bruge. 

Rigtig god sommer!

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward