Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De bedste EM gadgets 2021

1559 Visninger

EM feberen har ramt os og derfor skal vi i dette blogindlæg give den ekstra gas med smarte gadgets der passer perfekt til ægte EM hygge. 

Du vil i dette indlæg kunne finde gadgets til både store og små og gadgets der kan gøre din EM oplevelse ENDNU bedre.


Se EM gadget her:

1. Dobbelt drikke-dispenser med plads til is og snacks

Hvis i sidder flere samlet og skal se fodbold, så kan det være en yderst god idé at skaffe en smart drikkedispenser der kan holde drikkevarer kolde i længere tid. I denne drikke dispenser kan du hælde is i, så drikkevarene holder sig kold. Derudover er der også plads til at servere slik eller chips, på drikkedispenserens låg. SUPER smart opfindelse, især til en hyggeaften med fodbold.

knappe.png2. Snack dispenser med sensor

Nyd et par lækre nødder eller smagfuldt slik sammen med dine venner eller familie med denne snack dispenser. Der sidder en lille sensor i dispenseren, så når du sætter hånden under, så kommer der snacks ud. Super smart og gør det at skulle dele slik lidt mere sikkert.
3. Vinkæler med luftfilter

Elsker du et dejlig koldt glas vin så bør du tage et kig på denne vinkøler. Den kan både køle samt ilte din vin så din yndlings vin får en mere frisk og lækker smag. Perfekt til en varm sommeraften med foldbold på skærmen.
4. Isspand med indbygget højtalere

Super smart spand med både højtaler, lys og plads til en masse isterninger så du kan holde dine øl kolde i den fantastiske sommervarme. Sæt alle fodbold klassikerne på og dans til den lyse morgen.
5. Læsepude med armlæn

Sæt dig godt til rette og gør klar til at se fodbold på skærmen. Denne unikke afslapningspude er fremstillet med henblik på at du kan sidde mere behageligt. Perfekt til sofaen.
6. Vaffeljern med smiley motiv

Gør klar til en kanon aften med lækre vafler. Gør det hele mere sjovt med denne fine vaffelmaskine giver dig mulighed for at kunne lave fantastiske vafler med skønne smiley motiver. 
7. Hover ball fodbold spil

Skal børnene underholdes mens fodboldkampen ruller over skærmen? Så er det her hover spil helt perfekt. Denne smarte bold blæser luft ud i bunden, så den med glidende bevægelser glider hen over gulvet. Bestiller du denne bold så får du også mål med.8. Hoverball - den svævende bold

Denne hoverbold er ligesom den vi så i punkt 7, denne model kommer uden net og så har den super smart LED lys. Børn ELSKER denne hoverbold.
9. Magic Rainbow Fidget Cube

Fidget legetøj er blevet populær og den her fidget bold er utrolog sjov at sidde med. Puf til de mange kugler og få farverne på kuglerne til at matche huller med samme farve.

10. Fodbold træningssæt til børn

Her har du et smart fodbold sæt så dit barn selv kan øve sig i at blive den næste store landsholdsspiller. Her har du en rem der sættes rundt om maven, i den rem sidder de ren elastik der er sat fast til en plastik bold. Det giver dit barn mulighed for at kunne lave en masse tricks.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward