Penny Boards har taget Danmark med storm. Penny Boards er et retro plastisk skateboard som ser ud som de gjorde i 70erne og 80erne. Her hos DinGadgets.dk kan du finde et bredt udvalg af unikke Penny Boards i mange forskellige farver. Se hele udvalget af Penny Boards skateboards nedenfor.

Retro skateboards med charme og sjæl

Hvorfor Penny Boards igen er blevet så populære er slet ikke så svært at forstå, for de er super fede og utrolig sjove at drøne rundt på. 

Penny Boards er især et kæmpe hit blandt unge der elsker det at bevæge sig. Generelt er retro ting meget in, så det var kun et spørgsmål om tid før at de fine små plastik skateboards igen ville vende tilbage. AND now its time.

Små farverige skateboards

Hvis man ikke før er stødt på de fine skateboards så kan man nok have lidt svært ved at genkende det vi skriver. Det kan sikkert også være svært se fidusen ved et ”gammelt” skateboard. Men Penny bords kan bare noget som andre skateboards ikke kan.

Penny Boards er ikke særlig store, hvilket gør at du har bedre mulighed for at dreje og styre når du skater (i hvert fald hvis du spørger os).

Penny Board har brede plastik hjul, der gør at de er gode til at køre på asfalt, fliser og andet. Hjulene gør også at du har et godt vejrgreb, hvilket er meget betryggende.

Det bedste er at det er skateboards der er nemme at have under armen og sågar i en taske efter brug. 

Alle Penny Boards er for det meste farverige og kommer i flotte lyse farver, hvilket gør dem yderst charmerende.

Til køreture i byen

Penny Boards skal bruges i byen, til at komme fra et sted til et andet, eller til en god skatetur med vennerne. 

Det er en model der ikke er beregnet til at kunne lave stunts på. Så du skal ikke lave grinds på gelændere eller kører på ramper med et Penny Board.

Til gengæld får du et skateboard hvor du kan komme langt omkring på utrolig kort tid. Det giver dig rig mulighed for at skifte cyklen ud med et smart Penny Board, hvis du alligevel ønsker at få rørt dig lidt til og fra arbejde/skole. 

Penny Boards er både for store og små

Der er mange unikke fordele ved et Penny Board, den ene af de fordele er at skateboardet kan bruges af både store og små.

Så voksne, teenagere og børn vil kunne have meget fornøjelse af et Penny Board.

Er du på udkig efter et Penny Board bør du helt sikkert tage et kig i vores sortiment. Vi bestræber os på at finde de bedste og fineste Penny Boards der er på markedet.

Mini Cruisers

Penny Boards bliver også kaldt Mini Cruisers, da det er en lille smart sag du kan cruise rundt på i byen på.

Mini Cruisers, eller Penny Boards, er utrolig lette og behagelige at køre på. Selvom det er skateboards der har et smalt design, så har de brede hjul en god effekt der giver dig følelsen af at du har dine fødder solidt placeret på brættet. 

Er du på udkig efter et godt skateboard, men er nybegynder, så kan vi også her anbefale dig at anskaffe dig et smart Penny Board/ Mini Cruiser

Tag en kigger i vores sortiment og find dit nye skateboard allerede i dag!

arrow_upward