Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Spar på strømmen - brug disse gadgets

1270 Visninger

Er du på udkig efter ting du kan lave sammen med din familie i stedet for at se tv, spille computer eller bruge andre strømslugende apparater? Så skal du se med her, for vi har fundet en masse skønne gadgets der kan give dig og din familie andre sjove ting at lave.

1. Til dig der ikke helt kan slippe fjernsynet

Vi starter blødt ud, for ikke alle kan undvære deres serier på Netflix, hvilket også er forståeligt. Et tv bruger en masse strøm, så derfor kan det være en god idé at se fjernsyn på din telefon. Det kan være du tænker at det er en alt for lille skærm, men så har vi løsningen her.

Med en skærmforstørre til smartphones kan du få din skærm på din telefon til at blive væsentligt større. Det er en billig løsning der kan hjælpe dig med at få en god og unik skærmoplevelse når du ser din yndlingsserie. Priser fra 29,-!

Her har du to forskellige skærmforstørrer:

    
(Klik på billederne)


2. “En telefon bruger jo også strøm” løsningen

Det kan være du med punkt 1 har tænkt at en smartphone jo også bruger strøm og det er rigtigt. Ikke nær så meget som et fjernsyn, men hvis du bruger din telefon til at se serier og film så vil strømmen hurtigt blive brugt på din telefon. Her har vi ligeledes en løsning.


(Klik på billedet for at komme ind på produktet)

Med denne smarte powerbank med solceller kan du generere gratis strøm i de timer hvor solen er fremme. Når powerbanken er fyldt op, så har du til intet mindre end 5 smartphone opladninger. Virkelig smart!


3. Brug tiden ude - også selvom det er mørkt.


I dette punkt vil vi tage udgangspunkt i gadgets der kan bruges selv når det er mørkt. På trods af at det i disse tider bliver tidligt mørkt, kan du stadig have meget fornøjelse af stunder ude i det fri. Det kan ske ved enten at bruge disse sjove bolde med lys

  
(Klik på billederne for at komme ind på produkterne)

eller disse unikke ravlygter der er perfekte til ravjagt på stranden:

  
(Klik på billederne for at komme ind på produkterne)


4. Spil en masse spil

Der findes ikke noget bedre end at sidde og spille hyggelige brætspil mens man drikker varm kakao og sigter efter at blive den ultimative brætspils vinder. Mangler du nye brætspil eller andre sjove familiespil, så har vi her hos DinGadget.dk flere forskellige spil som allerede er et kæmpe hit. Se gerne udvalget her under:

  

Samt flere sjove og aktive spil:

  


5. Løb eller gå en tur

De mørke aftener i et hjem hvor man skal spare på strømmen kan være ret så kedelige. Derfor bør du tage et kig på disse gadgets, der giver dig mulighed for at komme ud og cykle, løbe eller gå en tur, uden at du skal være bange for at dine medtrafikanter ikke kan se dig. Det er altid dejligt med en frisk tur ud i det fri og på trods af at det kan være svært at se så meget, så kan du stadig have stor fornøjelse af naturen om aftenen med disse gadgets.

  
(Klik på billederne for at komme ind på produkterne)


6. Natlamper der bruger batterier - skab tryghed for dit barn.

Når det er sengetid så kan de fleste børn godt lide at have en lampe tændt. Vi har fundet tre af de sødeste natlamper som dit barn også kan putte med. Lamperne/bamserne skaber tryghed i mørket og er utrolig nuttede og så kan du spare en smule på strømmen da bamserne bruger batterier.

  
(Klik på billederne for at komme ind på produkterne)


7. Natlamper til toiletbesøg

Vi kan også tilbyde dig to forskellige natlamper som du kan bruge på badeværelset. Lamperne giver dit barn tryghed når dit barn skal på toilet om natten. De er virkelig populære og den ene har sågar en målskive som små drenge helt sikkert vil elske at sigte efter.

  
(Klik på billederne for at komme ind på produkterne)

Som du kan se er der nok af fede gadgets at finde som kan hjælpe dig med at undgå at bruge for meget strøm i hjemmet.

Hvis du vil have flere strømbesparende fif, så kan du læse vores guide her: Sådan sparer du på strømmen

Du kan også læse om strømbesparende lamper her: Strømbesparende lamper

Vi håber at dette blogindlæg har kunne hjælpe dig og din familie med nye underholdende idéer.

Tak fordi du læste med.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward