Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Strømbesparende lamper

1166 Visninger

Inflationen har for alvor fat i Danmark og nu hvor året går på hæld går vi en periode i møde hvor det bliver mere mørkt og vi opholder os derfor mere indendørs. Det er meget normalt at vi bruger mere strøm i efterår/vinterperioden, da det jo både er mørkt og koldt.

Vi står i en situation hvor strømmen og varmen koster meget mere end før, så er du en der søger efter muligheder for at kunne spare på strømmen, så er du landet det helt rigtige sted. Vi kan i hvert fald være behjælpelig med strømbesparende lamper.

Lamper er nødvendigvis ikke det der tager mest på din strømregning og slet ikke hvis du har LED-pærer i dine lamper, men mange bække små og det er en god idé at spare hvor du kan. Lamper der bruger batterier kan helt sikkert være en fornuftig beslutningen, især hvis i er mange personer i din husstand. 

Vi har fundet en masse batteridrevne led-lamper der kan skabe den mest hyggelige og skønne belysning i dit hjem. Vi håber at udvalget nedenfor kan skabe glæde og hjælpe dig med at spare så du ikke får en ubehagelig overraske når du modtager din næste strømregning.

1. Pac-Man LED lampe


Her har du en virkelig fantastisk lampe der har et klassisk Pac-Man design. Super fin lampe der kan stå på børneværelset eller dit kontor. Bruger 3 x AAA batterier.



2. Regnbue LED neon lampe med batterier

Denne skønne neon lampe er helt unik. Lampen har et utrolig hyggeligt lys og så er den perfekt til børneværelset eller hvis du mangler hyggebelysning i stuen. Bruger 3 x AA batterier.


3. 3D spejlrefleks hjerte lampe med batterier


Denne lampe er svær at beskrive fordi den er simpelthen er så flot. Lampen har et spejl der skaber en uendelig tunnel med skønne røde lys. Virkelig fascinerende. Bruger 3 x AAA batterier.



4. Dinosaur LED natlampe


Utrolig skøn lampe der er fremstillet af silikone. Lampen er en LED lampe. Dit barn kan holde ved lampen uden den bliver varm. Bruger 3 x LR44 batterier



5. Fantastisk Fortnite LED 3D lampe


Hvis du eller dit barn er kæmpe Fortnite fan så har du her den perfekte lampe. Lampen giver dig mulighed for at kunne mellem 7 forskellige farver. Super unik lampe. Bruger 3 x AA batterier.



6. 3D LED “Game Over” lampe


Fantastisk gamer lampe til dig der elsker at game. Denne unikke lampe er en 3D lampe. Du kan vælge mellem 7 forskellige farver. Der følger fjernbetjening med. Bruger 3 x AA batterier.



7. Unik og skøn 3D lampe med guitar look.


Endnu en skøn 3D lampe med det flotteste illusions design. Du kan selv bestemme hvilken farve lys lampen skal lyse med. Bruger 3 x AA batterier. (der følger dog også kabel med)



8. Super unik 3D lampe med høretelefoner


Med en fin akrylplade skaber lyset i denne lampe den fineste illusion. Motivet på pladen er høretelefoner og høretelefonerne ser helt realistisk ud når lyset rammer motivet. Virkelig fed lampe. Perfekt til dig der elsker musik. Bruger 3 x AA batterier.



9. Perfekt 3D lampe til dig der elsker fodbold


Unik lampe med en fin fodbold. Når lyset fra lampen rammer motivet, så ser bolden helt levende og ægte ud. Virkelig fed illusions lampe. Bruger 3 x AA batterier.



10. Super flot Minions 3D lampe

3D illusions lamper er virkelig populære og denne minion lampe er ikke nogen undtagelse. Lampen er super sød og passer godt på børneværelset, kontoret eller i stuen. Man bliver aldrig for gammel til en fantastisk Minion lampe. BANANA! Bruger 3 x AA batterier.



11. Den sødeste “I love you” 3D lampe


Forkæl en du holder af med denne skønne lampe. Lampen er formet som et hjerte og i hjertet står der “I love you”. Lampen har flere forskellige lysindstillinger og kan lyse med 7 forskellige farver. Bruger 3 x AA batterier.



12. Virkelig fantastisk LED natlampe til børn



Mangler du belysning til børneværelset, så har du her en skøn lampe. Lampen er ligeledes en illusions lampe og har det sødeste bamsemotiv. Lyset fra lampen skaber tryghed når det er sengetid. Lampen har flere forskellige farver lys. Bruger 3 x AA batterier.



13. LED lyskæde til flasker


Her har du det ultimative hyggebelysning. Har du en flot, tom vinflaske så kan du sætte denne fantastiske prop i flasken. Der sidder en lyskæde i proppen og dermed kan du danne din helt egen lampe takket være lyskæden og flasken. 



Som du kan se er de rigelig med lamper der bruger batterier. De kan lyse i mange timer før de igen skal bruge nye batterier. 

Har du forelsket dig i én af de mange skønne lamper, så husk at du også har mulighed for at købe batterier med til lamperne. Vi kan nemlig tilbyde dig AA batterier, samt AAA batterier.

Vi håber at dette blogindlæg kan hjælpe dig og at du kommer igennem vinteren på en god og behagelig måde.

Du kan også finde vores genopladelige lamper, samt andre LED-lamper her: Lamper

Tak fordi du læste med.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward