Mini multifunktionelt trådløst tastatur

På lager

149,00 kr
  • Dag til dag levering
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over DKK 499,-
  • ALT på eget lager i Danmark

Her har du en elektronisk godte som du helt sikkert vil elske!


Dette smarte lille keyboard med touchpad kan bruges til flere slags elektronik. Du kan bruge tastaturet til dit smart tv, din computer, din bærebar computer, din Android tv box, din projector, samt din HTPC.


Det er super smart til især smart tv’s hvor du skal sidde og trykke mange gange på fjernbetjeningen når du skal skrive enten log in eller når du skal søge på noget i en af dine fjernsyns apps.


Med tastaturet har du hurtig mulighed for at få tastet bogstaver ind. Så bliver det blandt andet meget nemmere at søge efter dine yndlings film på f.eks. Netflix.


Tastaturet er af virkelig god kvalitet og så er den nem at betjene. Derudover er der lys i tastaturet og du kan selv vælge hvilken farve du ønsker: Blå, rød, hvid, grøn.


Det trådløse tastatur kommer med et lille stik som du sætter i tv, eller i din computer. Fra den kan du så, via trådløs sammenkobling, kæde dit tastatur sammen med den ønskede enhed.


Tastaturet er belagt med skridsikkert materiale, der gør at tastaturet er utrolig behagelig at holde ved.


Det smarte tastatur gør selv opmærksom på når batteriniveauet er ved at være lavt.

Tastaturet lades op via et stik der følger med. Stikket kan sættes i en USB oplader, hvis du mangler en kan du finde en her: Sort USB oplader til gadgets.

Flere informationer:
- Rækkevidde op til 10 m
- med sensitiv touchpad

Mål:
Højde: 97.5 mm
Bredde: 146.8 mm