GPS GF-21 Tracker - med sporing via APP

249,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Ikke på lager
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk

Smart GPS tracker der giver dig mulighed for at finde frem til din bil din bagage eller cykel

Der er desværre for mange der har lange fingre og ikke kan kende forskel på dit og mit. Derfor kan det være en fantastisk og desværre nødvendig idé med en GPS tracker.

Du har mulighed for at sætte et nano sim-kort i denne unikke GPS tracker så du ved hjælp af din telefon altid kan spore den genstand du ønsker at holde styr på. Sim-kortet kan du tracke via 2G GSM-netværk. Der følger ikke sim-kort med!

GPS trackeren er især god til bagage når du er ude at rejse eller til at have i din bil så du altid kan huske hvor du sidst har parkeret.

Generelt er det en god løsning med en GPS tracker hvis du er bange for at værdifulde ting skal blive væk for dig.

GPS trackeren er ikke kun god til genstande der er sidder en snor i trackeren der gør at du kan give f.eks. dit barn GPS trackeren på hvis i er et sted hvor der er mange mennesker.

Der er også en svag mikrofon i GPS trackeren så du kan via en app tune ind på din tracker for at høre hvor din GPS tracker befinder sig.

For at aktiverer GPS trackeren skal du åbne trackeren og holde en knap inde indtil den blinker. Det er en god idé at tænde trackeren 24 timer før du skal bruge den så den har mulighed for at stille ind på det netværk der er omkring den.

GPS trackeren viser dig hvor meget batteri der er på trackeren og vil lyse rød når den trænger til at få batterierne ladet op. Der følger et ladekabel med.

Vigtigst af alt er der også en SOS knap på trackeren så hvis du er syg eller har et familiemedlem der er syg kan du/de have trackeren med sig og trykke på SOS knappen. Derefter kan personen der har app'en installeret få akut besked. Også her kan mikrofonen være til stor hjælp.

GPS trackeren er nem at sætte op og du kan blandt andet se den danske manual her: Dansk manual til GPS tracker.

Yderligere information:
Sådan gør du: Connect via din telefon med en app (GPS365) og WIFI
Simkort: Plads til mini TF kort (følger ikke med)
Størrelse: 4 3 x 2 6 x 1.3 cm
Genopladeligt batteri: 3.7V 400mAh Li-ion battery - lang
Temperatur: -20 til 70 grader

sort-gps-tracker
arrow_upward