Gel siddepude i ergonomisk design - 1
  • Gel siddepude i ergonomisk design - 1
  • Gel siddepude i ergonomisk design - 2
  • Gel siddepude i ergonomisk design - 3

Gel siddepude i ergonomisk design

159,00 kr.
Inkl. moms
Antal
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk


Når man tilbringer mange timer siddende på jobbet, kan man godt blive bekymret for sin ryg. Men med denne eksklusive sædepude kan du gøre en forskel for dig selv. Puden er nemlig skabt specielt til at forbedre din siddekomfort og optimere din kropsholdning.

Har du lange arbejdsdage på kontoret hvor du sidder meget, så kan det netop have negativ indvirkning på ryg og hofter. Derfor er det essentielt at vælge en komfortabel siddeoplevelse.

Vores siddepude er fremstillet af avanceret gel-materiale og er skabt i ergonomisk design med fokus på trykaflastning. Pudens bikubeformede luftkanaler muliggør optimal cirkulation, hvilket holder dig kølig og sikrer den rette temperatur.

Oplever du allerede rygsmerter så er puden også helt perfekt! Puden udgør nemlig en uundværlig lindring ved netop ryg- og hoftesmerter. Pudens design arbejder aktivt på at lindre ubehag og fremme en sund kropsholdning, hvilket sikrer dig en behagelig siddestilling hver gang.

Gelpuden er ikke blot forbeholdt kontoret, tag også denne enestående pude med dig, når du begiver dig ud på lange køreture i bilen. Oplev komforten overalt med vores skræddersyede løsning til dig.

Med puden får du desuden et vaskbart, sort betræk, der fuldender udseendet.

Her hos DinGadget.dk, kan vi klart se mange fordele ved denne unikke gelpude og den får derfor en kæmpe anbefaling herfra.

Info:
Farve: Blå
Sort betræk følger med
Mål: 37 x 30 x 4 cm
Fremstillet af stødabsorberende, ergonomisk gel

gel-siddepude-i-ergonomisk-design
arrow_upward