• Ny
Fruizee Lemon Orange Mandarin Nofresh aroma væske - 10 ml - 1
  • Fruizee Lemon Orange Mandarin Nofresh aroma v√¶ske - 10 ml - 1

Fruizee Lemon Orange Mandarin Nofresh aroma væske - 10 ml

55,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Under 3 stk. tilbage på lager
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk


Oplev et friskt og energifyldt univers med denne aroma v√¶ske, der er en perfekt kombination af tre sk√łnne dufte: citron, appelsin og mandarin.

Denne "nofresh" variant er uden cooling effekt, så du får kun de fulde, naturlige dufte!

L√¶kker aroma v√¶ske der dufter af appelsin og citron!¬†ūüćč

Lad dig omfavne af den opfriskende duft af appelsin der er kendt for sin s√łdme og varme, der vil sprede sig rundt i rummet og skabe en behagelig og beroligende stemning. Aroma v√¶sken er tilsat citron der giver et syrlig og moderne twist. Og endelig er der mandarinen, som har en blid og eksotisk duft, der tilf√łjer en touch af varme og friskhed.

Denne aroma v√¶ske er perfekt til brug i diffusere, hvor den vil sprede de sk√łnne dufte i hele rummet og skabe en atmosf√¶re af friskhed og liv. Den er ideel til brug i hjemmet, p√• kontoret eller i ethvert andet rum, hvor du √łnsker at skabe en behagelig og opkvikkende¬†duft.

Væsken er lavet af ingredienser og vil give dig en langvarig og intens duftoplevelse, hver gang du bruger den. Består af 100% PG.

S√• n√¶ste gang du √łnsker at tilf√łje lidt ekstra friskhed og energi til dit hjem, s√• pr√łv denne citron-, appelsin- og mandarin-duftende aroma v√¶ske uden cooling effekt og lad dig forf√łre af dens naturligt liflige aroma.

fruizee-lemon-orange-mandarin-nofresh-aroma
arrow_upward