Freezy Mango aroma væske fra Fcukin Flava - 10ml - 1
  • Freezy Mango aroma væske fra Fcukin Flava - 10ml - 1

Freezy Mango aroma væske fra Fcukin Flava - 10 ml

46,00 kr.
Inkl. moms
Antal
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk


Fcukin Flava Freezy Mango er en virkelig lækker aroma væske!

Fcukin Flava Freezy Mango, en sanselig oplevelse, der fejrer den dybe, saftige karakter af modne mangoer. Denne aroma væske er til dig der elsker duften af de sødeste mangoer og aroma væsker med cooling.

Tag med på en aromatisk rejse til de solmodne mango-plantager med denne unikke aroma. 

En forførende duft!
Denne forførende aroma er indkapslet i en kompakt 10 ml flaske og selvom flasken ser lille ud, er der altså til mange unikke dampstunder. Aroma væsken er perfekt til din diffuser eller andet damp udstyr. 

En virkelig god aroma væske: Fcukin Flava har taget denne væske til det næste niveau, for udover at have en fantastisk duft af mangoer, så har Fcukin Flava tilsat cooling, der giver en kølende effekt. Den subtile brise af kølighed skaber en dynamisk kontrast, der gør denne aroma til det perfekte valg for dig der elsker duften af frisk frugt.

Ren forkælelse: Fcukin Flava Freezy Mango er ikke blot en aroma; det er et kunstværk, der fusionerer eksotiske frugter og forfriskende kølighed. Oplev den enestående kombination af saftig mango og forfriskende kølige toner i denne 10 ml flaske - Bestil allerede i dag!

freezy-mango-aroma-vaeske-fcukin-flava
arrow_upward