• -50,00 kr.
Elektronisk Quick Push pop it spil - 2
  • Elektronisk Quick Push pop it spil - 1
  • Elektronisk Quick Push pop it spil - 2
  • Elektronisk Quick Push pop it spil - 3

Elektronisk Quick Push pop it spil

149,00 kr.
99,00 kr. Spar 50,00 kr.
Inkl. moms
Antal
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk


Så er det her! Det BEDSTE Quick Push Pop fidget spil!


Har du også set dette nye fede Quick Push pop it fidget spil på Tik Tok, Instagram eller Facebook? Nu kan du endelig bestille dit helt eget elektroniske fidget pop spil her!

Spillet her er VIRKELIG underholdende og så får du trænet din reaktionsevne! Spillet består af flere levels så du kan udfordre dig selv gang på gang! Du kan også udfordre dine søskende, forældre eller dine venner - Hvem er den bedste Quick Push pop spiller hjemme hos jer?

Sådan virker spillet:
Under tryk bliver spillets små runde bolde skubbet op og det er nu din opgave at presse de bolde, hvor der er lys i ned. Når du har gjort det, skal du skynde dig at klemme på spillets bagside, så boldene igen bliver poppet op og du derefter igen kan skubbe de næste bolde ned.

Jo flere du får skubbet korrekt ned, jo flere levels stiger du. Spillet er med lyd og spillet gør dig opmærksom på hvilket niveau du er kommet til. Når spillet lyser med flere lys på en gang, er det fordi spillet er ved at gøre klar til næste level.

Sådan ser spillet ud:
Dette spil kommer med de sødeste smiley hoveder på boblerne, hvilket er en super sød detalje! Derudover har spillet en virkelig flot grøn farve og der er virkelig flot.

Spillet har tre knapper: Mode, on-off og så lyd:

Den første knap er den, du bruger til at styre mode indstillinger. Du kan trykke på knappen når du tænder spillet igen, så starter du nemlig fra det level du kom til sidst inden du slukkede spillet. Rigtig fed memory funktion. Du kan dog også trykke på knappen for at vælge levels, det er fedt hvis du f.eks. ønsker at prøve et højt level, der er virkelig svært. (Der er 50 levels i alt).

Den sidste knap kan du selv skrue op og ned for lyden, samt mute.

Størrelsen på spillet er helt perfekt og spillet ligger godt i hånden. Spillets størrelse gør, at det er nemt at have med i tasken.

Det er vores helt klare overbevisning, at unikke spil som dette er med til at styrke børn reaktionsevne og stimulerer deres hjerne. Det vurderer vi ud fra at man netop skal tænke hurtigere i takt med at man kommer op i levels. Her hos DinGadget.dk er vi vilde med fidget legetøj, da det både er sjovt og lærerigt. Dette spil er uden tvivl blandt vores favoritter.

Så tøv ikke, tag udfordringen op med dig selv eller dine venner med dette unikke pop it spil!

Se mere i videoen her:Informationer:
Farve: Blå og hvid
Alder: 3+
Multiplayer funktion
Spillet bruger AAA batterier (hvis du mangler batterier kan du også finde det her på siden: Energizer AAA batterier. De findes ligeledes i en genopladelig version: USB-C genopladelige batterier - AAA

elektronisk-quick-push-pop-spil
Stjerner
star star star star star
2023-07-11

Lige så sjov som på video

Den kan bestemt anbefales. Den er lige så sjov som på video

arrow_upward