Forskellen på Spikeball og Metaball

Vi får mange henvendelser fra kunder der gerne vil vide hvad forskellen på Spikeball og Metaball er, så det har vi på denne side valgt at komme nærmere ind på.

Rent udseendemæssigt er der ikke den store forskel når man ser på Spikeball og Metaball. Forskellen er mere hvor meget du ønsker at spille og på hvilket niveau.

Spikeball er den pro version, der oftest bruges af dem der har kendskab til spillet og dermed bruger mange timer på at spille i løbet af sommeren. Metaball er mere en familieversion der er fremstillet i utrolig god kvalitet der kan klare mange timers spil. Metaball er også god til sjove spillestunder med vennerne.

Spikeball vs. Metaball

I USA er Spikeball en kæmpe ting og der bliver afholdt mange turneringer hvor den bedste Spikeball spiller bliver fundet. Så deraf kalder vi Spikeball den professionelle udgave af denne form for boldspil.

Spikeball altså et kendt mærke hvor kvaliteten er helt i top. Det er altså den udgave der er mest populær og det sæt der derfor for mange føles som en god investering.

Hvis du blot ønsker at prøve denne form for spil, så start gerne ude med Metaball. Det betyder selvfølgelig ikke at du ikke kan bruge Metaball på et højt niveau, for Metaball kan du have i mange år, netop fordi kvaliteten er i top. Spikeball er som sagt et kendt mærke der henvender sig til dig der ønsker du at spille mere hyppigt og gøre det til en aktiv del af din træning eller ugentlige sammenkomster med vennerne.

Vi har i øjeblikket to forskellige versioner af Spikeball. Det almindelige Spikeball og Spikeball Pro. Vi forslår det sidst nævnte til idrætsforeninger, skoler og andre steder hvor der er mange der skal bruge Spikeball. Det er en rigtig god investering på den lange bane. Ikke at de andre udgaver er dårlige, men Spikeball Pro er fremstillet netop til det formål og bruges i turneringer verden over.

Både Metaball og Spikeball er transportabel og du kan derfor spille spillet på stranden, i parker eller hjemme i din have.

Som du kan se er der ikke den store forskel på selve spillene. Det er som før nævnt mere hvilket niveau du ønsker at spille denne form for spil på. Du kan selvfølgelig godt vælge Spikeball til familie sammenkomster eller til hyggelige spil i haven. Det ene udelukker bestemt ikke det andet.

Vi håber du har fået en nogenlunde opfattelse af hvad forskellen på de to spil er.

 

arrow_upward