Kategori: Mundbind

Vi oplever desværre at være i en tid hvor det kræver at vi bruger mundbind flere steder. I denne kategori vil du netop kunne finde godkendte mundbind til formidable priser. Du vil også kunne finde sjove og sikre mundbind der gør det at skulle have mundbind på lidt nemmere. Tag et kig i vores fantastiske udvalg af mundbind i udvalget nedenfor.

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Mundbind – CE godkendt - 50 stk Mundbind – CE godkendt - 50 stk
 • -370,00 kr.

Mundbind – CE godkendt - 50 stk

Pris 29,00 kr. Normalpris 399,00 kr. -370,00 kr.
Sort ansigtsmaske med lys Sort ansigtsmaske med lys

Sort ansigtsmaske med lys

Pris 179,00 kr.
Programmerbart LED mundbind Programmerbart LED mundbind

Programmerbart LED mundbind

Pris 199,00 kr.

Godkendte mundbind til lave priser

Det er vigtigt at bevare det gode humør, samt passe på os selv og vores medmennesker i tider hvor det kræver lidt ekstra omtanke når vi bevæger os ud. Mundbind er en af de ting der kan hjælpe os godt på vej til at passe på os selv.

Når du køber mundbind vil du opleve at ikke alle mundbind er godkendte. Det er ikke ens betydning med at de ikke har en beskyttende effekt, men det betyder blot at mundbindene ikke har gennemgået en test og dermed ikke er blevet godkendte. Mundbind skulle gerne være CE-godkendte samt at leve op til EU's standard.

Mundbind der lever op til EU-standard har f.eks. følgende EU-standard nummer: 14683:2019 og er derudover CE-godkendte. Disse mundbind kommer i forskellige typer:
- Type 1 mundbind, der har en bakteriefiltreringseffektivitet (BFE), (%) på 95%
- type 2 mundbind der oftest har en bakteriefiltreringseffektivitet på 98%.
Det er de mest normale typer af mundbind der bruges herhjemme.

Vi har selvfølgelig fundet mundbind der lever op til de ovenstående krav og dem finder du her: Mundbind – CE godkendt – 50 stk

Gode genanvendelige mundbind

Vi har også gjort ekstra meget ud af at finde mundbind som du kan bruge flere gange. Det kan nemlig godt blive en dyr fornøjelse at skulle bruge mundbind hvis du bruger flere mundbind om dagen.

Med et genanvendeligt mundbind har du mulighed for at kunne vaske dit mundbind efter brug. Du skal bare huske at du ikke må vaske dit mundbind på mindre end 60 grader, for så slår det ikke bakterierne ihjel. Du bør heller ikke vaske dit mundbind på 80 grader, da pasformen på dit mundbind kan ændre sig.

Der findes mange måder hvorpå du kan desinficere dit mundbind på. Du kan f.eks. koge dit mundbind eller gøre lægge dit mundbind i mikrobølgeovnen. Der er findes særlige instruktioner der fortæller hvordan du skal gøre disse ting, så læs venligst denne guide fra videnskab.dk for at gøre det på den helt rigtige måde: Sådan rengør du bedst dit stofmundbind – og dette skal du være opmærksom på.   https://videnskab.dk/krop-sundhed/saadan-goer-du-bedst-dit-stofmundbind-rent-og-dette-skal-du-vaere-opmaerksom-paa

Genanvendelige mundbind er bedre for miljøet

Med alle de millioner af mundbind der bliver brugt dagligt på verdensplan, kan det ikke undgås at selve produktionen, samt benyttelsen af mundbind er med at øge Co2 og forurening på vores skønne planet. Det er derfor en god idé at du skaffer dig et genanvendeligt mundbind, så du kan være med til at reducere forurening.

Sikre og sjove mundbind til børn, unge og voksne

Der er intet sjovt ved en global epidemi men vi bliver nød til at holde humøret oppe. Det kan du f.eks. gøre ved at anskaffe dig et sjovt mundbind der kan gøre både dit- og dem du møder på din vej, i meget bedre humør.

Med et genanvendeligt mundbind med lys har du mulighed for at kunne personliggøre din stil og gå med noget der gør dig mere tilpas med at bruge mundbind.

Mundbind med lys er også en oplagt og god mulighed for at kunne få unge til at bruge mundbind. Især teenagere vil nok finde vores mundbind med lys meget mere sjove at have på end, det klassiske blå, enegangsmundbind.

arrow_upward