Pop Puck fidget

Farve
149,00 kr.
Inkl. moms
Antal
På lager - 1-2 dages levering
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk


Her har du det nyeste indenfor fidget legetøj

Dette unikke fidget legetøj er spået til at blive det næste store fidget hit!

Med to magneter kan du med denne unikke nøglering flippe, stable og vende magneterne på nye og kreative måder. Det kræver lidt øvelse og det er om at have tungen lige i munden. Så kan du lide sjovt og udfordrende fidget legetøj, så er det her lige noget for dig.

Et af de tricks du kan lave med dette fidget legetøj er at flippe den ene magnet op i luften, hvorefter den kan lande oven på den anden magnet. Det super sjovt og underholdende og så er det en god måde at holde både hjernen og hænderne i gang.

Du kan også skubbe magneterne frem og tilbage ind over hinanden, så de skifter plads, det er en meget afslappende måde at bruge dit fidget legetøj på.

Efter brug lader du magneterne være i nøgleringen. Magneten fra nøgleringen er nemlig stærk nok til at holde styr på de to runde magneter.

Du kan lave et hav af fede tricks med dette skønne fidget legetøj og er du blevet mere nysgerrig på hvad dette legetøj kan, kan du se mere i videoen nedenfor:Du kan vælge mellem flere forskellige farver med magneter i forskelligt design. Båndet hvor magneterne sidder på er fremstillet af silikone og er behageligt at have i hånden.

Flere informationer:
Farve: Pink, hvid, blå, turkis, sort.

pop-puck-fidget-sort
arrow_upward