Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De bedste gadgets til friluftslivet

1568 Visninger

Der findes ikke noget bedre end en tur ud i naturen og i Danmark er vi så heldig at have noget af det smukkeste natur der findes. Mange mennesker finder en indre ro ved at tage på en skøn vandretur eller tage på en overnatning ude i det fri. 

Der er noget magisk ved at sidde og lave mad over bål og kigge på de klare stjerne på nattehimlen. Er du netop ved at planlægge en eller flere overnatninger ude i det fri, så bør du bestemt tage et kig på de gadgets vi her på siden har fundet frem til dig.

Her hos DinGadget.dk elsker vi nemlig naturen og vi er derfor utrolig stolte af at vi kan tilbyde dig en masse lækre frilufts gadgets der med sikkerhed kan give dig en rigtig god naturoplevelse.

Du vil blandt andet kunne finde overlevelsessæt, værktøj, powerbanks, tarps og andre fantastiske gadgets der kan være med til at give dig den perfekte tur.


Overlevelsessæt i hardcase

Dette sæt er hurtigt blevet en af vores bestsellere, hvilket er forståeligt da sættet indeholder alt det du har behov for til en tur ud i det fri. Det er et unikt overlevelsessæt i utrolig god kvalitet. Kommer du ud for en nødsituation indeholder dette sæt stor set alt du behøver. Sættet består blandt andet af knive i flere forskellige udgaver, lommelygte, reb, nødtæppe, tændstål, vandflaske holder til bæltestrop og meget mere.



Smart overlevelsesarmbånd med kompas og fløjte

Her har du et fint armbånd der passer til enhver nødsituation. Armbåndet er udstyret med et kompas, en fløjte samt et tændstål. Super smart!



Multiværktøj 11-i-1

Fantastisk multiværktøj der har intet mindre end 11 unikke funktioner. Du kan bruge værktøjet som dåseåbner, kniv, skruenøgle, sav og meget mere. Uundværligt værktøj der ikke fylder særlig meget.



Fantastisk Tarp til en unik pris

Her har du et superlight oversejl/tarp der er perfekt til dig der ønsker at komme i læ i løbet af ingen tid. Tarpen er perfekt til overnatning eller hvis du blot ønsker et sted at slappe af når du skal holde pause. Fremstillet i super god kvalitet.



Foldbar skammel i lommestørrelse

Hvis du trænger til en lille pause kan denne skammel hurtigt blive din bedste ven. Skamlen fylder ikke særlig meget og er derfor utrolig nem at have med på tur. 



Fantastisk rygsæk - vælg mellem flere forskellige farver

Skal du blot en lille tur ud i naturen kan denne fine rygsæk klart anbefales. Rygsækken er utrolig let og så har den to forskellige rum. Den er perfekt til opbevaring af madpakker og andre ting som du ønsker at have med på din vandretur.



Effektiv powerbank med solceller

Det her er en fantastisk opfindelse. Her har du nemlig en powerbank som du kan lade op via en unik solcelle. Skal du være ude i naturen i flere dage, så er det her en virkelig god investering. Som en perfekt bonus har denne powerbank også en indbygget lommelygte.



God powerbank

Denne powerbank er ligeledes god at have med på tur. Den er helt flad og fylder derfor ikke særlig meget. Powerbanken er fremstillet i super god kvalitet og er rigtig så flot. Powerbanken har 10000 mAh.



Verdens mindste grill

Hvis du ikke er til bålmad så har du her en helt anden løsning. Med denne lille transportabel grill, kan du hurtigt og nemt lave mad ude i det fri. Grillen er rigtig nem at bruge og er en god rejsemakker.



Genanvendelige stål sugerør

 

Plastik sugerør er noget mange gerne vil undgå at bruge, så derfor er disse stål sugerør helt fantastiske. Sugerørene kommer i flere forskellige størrelser og du modtager sugerørene i en fin lille stofpose. Du kan vælge mellem sølvfarvet sugerør, samt flere farvet sugerør. Vi bruger dem selv her på kontoret og vi er utrolig henrykte over kvaliteten på dem.



Gode elastisk snørebånd med lukkesystem

Det er utrolig vigtigt at du har nogle sko som du kan gå godt i hvis du skal på vandretur. Derfor er de her snørebånd helt perfekte. Du kan nemlig få skoene til at sidde meget bedre med disse justerbare snørrebånd med lukkemekanisme. Super smart.



Elastiske snørebånd med skruelås

Her har du ligeledes et par rigtig gode snørebånd der med sikkerhed vil kunne give dig en bedre vandreoplevelse. Du kan tilpasse snørebåndene så de passer lige netop dig. Låsen er en skruelås der holder sammen på snørebåndene, således at du kan trække i- og af dine sko uden at du skal binde dine snørebånd op.



Transportabel mini ventilator

Det kan hurtigt blive varmt og derfor kan det være rart med en ventilator så du kan blive kølet ned på ekstra varme dag. Denne ventilator er genopladelig, samt sammenfoldelig og nem at have med på farten.



Anti myggearmbånd

Er du en der er ekstra udsat for myggestik, så kan du her få en fantastisk pakke med mygge armbånd der hjælper med at holde myggene på langt afstand. Armbåndene er virkelig effektive og så er de super flotte.



Hvepsefælde til fluer og hvepse

Skal du campere et sted hvor du skal være flere dage, så kan det anbefales at du bruger denne fine hvepse og fluefælde hvis du føler generet af hvepse. På den måde kan du være i fred det sted du skal overnatte. 


Trådløs radio/højtaler med solceller og lygte

Mangler du lidt underholdning på din tur, så kan denne unikke radio helt sikkert anbefales. Med solceller kan du lade radioens batteri op. I radioen sidder der også en lygte så du altid har en lommelygte ved hånden. Har du musik på et microSD kort kan du også få afspillet musik derfra. 



God og effektiv ravlygte

Hvis du tit går en tur på stranden for at lede efter rav så kan denne unikke ravlygte helt sikkert anbefales. Ravlygten er især god til efteråret efter en god efterårsstorm. 



Vildtkamera med night vision

Elsker du det fantastiske dyreliv, så har du her et helt perfekt kamera. Kameraet kan optage i mørke og du vil derfor kunne få nogle fantastiske billeder og videoer af de dyr der besøger dig. 


Her havde du lidt af de forskellige frilufts gadgets som du kan finde her på siden. Vi håber at du du fandt noget du kunne bruge, så din næste tur ud i naturen bliver en fantastisk oplevelse.

Du er velkommen til selv at tage på opdagelse i vores store udvalg af unikke gadgets her på siden. Vi har en masse fantastiske tilbud som med sikkerhed kan skabe glæde.

Tak fordi du læste med. Rigtig god dag til dig!

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward