Sølv sugerør i stål m. renser – 3 forskellige tykkelser - Køkken Gadgets - 1
 • Sølv sugerør i stål m. renser – 3 forskellige tykkelser - Køkken Gadgets - 1

Sølv sugerør i stål m. renser – 3 forskellige tykkelser

49,00 kr.
Inkl. moms
Antal
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk

Skån miljøet med genanvendelige sugerør!

Vi skal passe på vores jord og det kan vi gøre ved at genanvende og genbruge. Derfor er disse tre sugerør helt fantastiske for dem kan du bruge igen og igen og igen.

Sugerørene er fremstillet i rustfrit stål og med sugerørene får du en sugerørsrenser så du hurtigt og nemt kan rengøre dine sugerør efter brug.

Dette sugerørssæt består af tre slags stål sugerør i forskellige tykkelser. Så har nemlig du mulighed for at kunne bruge sugerørene til flere forskellige slags drikke.

Det tynde sugerør der er bøjet er f.eks. perfekt i sodavand/energidrik dåser hvor det lange sugerør egner sig perfekt til drikke i høje glas. Det tykke sugerør er virkelig stjernen i dette sæt det er nemlig perfekt at bruge til lidt tykkere drikke såsom smoothies og milkshake. Du bestemmer selvfølgelig selv hvilke sugerør du vil bruge til hvilke drikke – men inspiration det skal du i hvert fald have med på vejen.

Med de rustfrie stål sugerør samt sugerørsrenser får du en fin stofpose hvor du kan opbevare dine sugerør i. Posen sørger for at sugerørene ikke får ridser plus at du har et sted du kan holde dine sugerør samlet.

Sugerørene er lette at gøre rene og de kan også holde til en tur i opvaskemaskinen. Har du ikke opvaskemaskine vil vi forslå dig at du lægger sugerørene i blød i varmt sæbevand engang imellem for at rengøre sugerørene ekstra godt.

Mål:
- 21 5 cm lang
- De tynde sugerør er 6 mm i diameter
- Det tykke sugerør er 12 mm i diameter

 

SølvSugerør
arrow_upward