HD Skærmforstørre til smartphones

På lager

49,00 kr
  • Dag til dag levering
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over DKK 499,-
  • ALT på eget lager i Danmark

Super smart skærmforstørre!


Denne fine boks fungere som et lille smart tv hvor du kan få forstørret din mobiltelefons skærm op (1.5 gange). Du vil opleve at få et klart og levende billede i den bedste kvalitet.


Denne form for forstørrelses teknologi er utrolig effektiv og en god løsning for dig der ser film og serie på din telefon. Det er også et godt alternativ til en iPad da skærmforstørreren er sammenfoldelig så du kan have den med på tur.


Har du svært ved at læse teksten på din skærm når du følger f.eks. opskrifter på din telefon, så kan du også her bruge skærmforstørreren.


Denne smarte forstørre til mobiltelefoner er især god til dig der har børn der elsker at se film på din telefon. Børn kan dog komme til at trykke på noget på telefonen de ikke skal og det er her forstørreren kan blive din redning. Når telefonen er sat i forstørreren kan børnene nemlig ikke trykke på skærmen, før mobilen igen er ude af forstørreren.

Skærmforstørreren er fremstillet af PVC og er nem at gøre ren med en våd klud.


Forstørreren kan bruges til alle slags mobiltelefoner (med max 7 tommer) forstørrerens skærm er virkelig god til at skabe en god 3D, HD effekt, da selve glasset i forstørreren er så høj kvalitet at du får det klareste billede forstørret op.


Har du problemer med synet kan det især anbefales at du anskaffer dig en smart forstørre.  


Mere info:
Fremstillet af: PVC og ABS
Størrelse: 18.5 x 14.5 x 13.5 cm
Skærm: 7 tommer (telefoner som: iPhone 6, 6S, 7, 7 PLUS, 8 PLUS, Samsung galaxy 7, Huawei P20 Pro)
Farve: Sort
HD optisk teknologi