Kategori: Singles Day

Singles Day

Den 11 November er dagen hvor der skal fejres Singles day. Singles Day startede i Kina og blev skabt for at hylde Singler. Det er lidt ligesom Valentins dag bare hvor man hylder kærligheden til sig selv.

Det er dejligt med en dag hvor man fejre de gæve Singler. Vi vil også gerne forkæle dig, så her på siden vil du kunne finde gode Singles Day tilbud til formidable priser.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Sæbedispenser med sensor – god til håndsprit Sæbedispenser med sensor – god til håndsprit

Singles Day tager kampen op mod Black Friday

Der findes et hav af mærkedag i løbet af året og der kommer forsat flere til. Singles day er en meget ny mærkedag og det er endnu ikke alle danskere der har kendskab til Singles Day. Men vi er sikre på at der blot er tale om tid, før at de single danskere sidder klar til at forkæle sig selv med super gode tilbud.

Singles day opstod i Kina og er blevet en dag hvor man samles til fester og andre arrangementer for at hygge sig.  Det er også en af de største handelsdage i Kina hvor der bliver ledt efter gode tilbud både online, samt i fysiske butikker.

Selvom denne dag er tilegnet singler, så har alle lov til at forkæle sig selv med de gode tilbud der er at finde på Singles Day.

Gode tilbud du ikke kan modstå

Her hos DinGadget.dk er vi som før nævnt fast besluttet på at være med til at fejre Singles Day ved at lave en masse gode tilbud til dig som du kun finder i dag.

Du skal forkæles med tilbud der får dig til at smile af glæde og vi er sikre på at du vil kunne finde en masse fantastiske Gadgets som falder i din smag.

Brug dagen på at forkæle dig selv – du fortjener det!

Her er hvad du kan forvente dig af Singles day hos DinGadget

Vi har en masse spændende i ærmet for hvad du kan opleve her på siden på Singles Day. Det vil jo ikke rigtig være en overraskelse hvis vi røbede alt det vi har planlagt. Der er dog lidt vi kan røbe og det er at det bliver en dag med gode tilbud, som helt sikkert er værd at komme efter.

Gadgets er noget alle mennesker elsker, både store og små. Gadgets er et vidt begreb og det kan være utrolig mange ting.

Husk at kigge forbi vores Single Day kategori den 11.11, for at se vores gode tilbud.

arrow_upward