Multiværktøj til Airpods, headset og smartphones - Teknik Gadgets - 1
  • Multiværktøj til Airpods, headset og smartphones - Teknik Gadgets - 1
  • Multiværktøj til Airpods, headset og smartphones - Teknik Gadgets - 2
  • Multiværktøj til Airpods, headset og smartphones - Teknik Gadgets - 3
  • Multiværktøj til Airpods, headset og smartphones - Teknik Gadgets - 4

Multiværktøj til Airpods, headset og smartphones

39,00 kr.
Inkl. moms
Antal
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk


Hold dine devices rene med dette unikke værktøj!


Her har du et fantastisk multiværktøj/rengøringspen der er perfekt til at rengøre dine airpods, earpods, headset og din smartphone.

Den multifunktionelle rengøringspen giver dig mulighed for at kunne komme ind i alle sprækker, huller og revner på de enheder du ønsker at rengøre.

I den ene ende af rengøringsværktøjet sidder der en lille spids, der giver dig mulighed for at kunne komme ind smalle steder på dine earpods eller din smartphone. Den anden ende af pennen er helt blød der fungere som en fiberklud. Den giver dig mulighed for at kunne give din smartphone en grundig overflade rengøring. Den er også god til især opladningsetuier til in-ears høretelefoner, da der også her kan samle sig en masse snavs.

Midt på pennen sidder der en lille børste så du kan børste snavset væk fra steder hvor det trænger til det. Børsten er især god til at give en grundig rengøring af dine airpods/earbuds.

Airpods og in-ears høretelefoner er noget der bliver brugt flittigt og derfor er det også en god idé at rengøre dem i ny og næ. Det er en god og hygiejnisk løsning. Snavs kan også sætte sig og blokerer for noget af lyden så du ikke får samme musikoplevelse når du har din høretelefoner i ørene. Derfor er dette multiværktøj som sendt fra himlen.

Pennen er også fantastisk til din smartphone da det er noget du helt sikkert bruger RIGTIG meget. 

Flere informationer:
Farve: grå/hvid
Perfekt til: høretelefoner, earpods, airpods, smartphones, tablets, cykelcomputere, smartwatches, digital kamera og meget mere.

multivaerktoej-airpods-smartphones
arrow_upward