Massagebørste til hovedbund – god mod skæl

  79,00 kr.
  Inkl. moms På lager - 1-2 dages levering
  Antal
   
  1-2 dages levering

  Alle vare er på DANSK lager

   
  Gratis fragt over kr. 499,-

  Ved levering til valgfri pakkeshop

   
  Prisgaranti

  Varen skal være på dansk lager og 100% identisk

  Super lækker børste der har en positiv indvirkning på din hovedbund

  Denne unikke børste (NoFlaky style) er en bestseller som virkelig er god til en sensitiv hovedbund. Udover at give dig en lækker omgang hovedbundsmassage kan denne børste også være med til at give dig en sundere hovedbund.

  Massage børsten er nem at bruge og alt du skal gøre er at sæbe dit hår ind og med bløde bevægelser kører du blot børsten i cirkler mod din hovedbund.

  Børsten er især god til dig der lider af skæl og andre former for svamp eller eksem i hovedbunden. En af grundene til at man får skæl kan være at hovedbunden ikke får nok luft at du har tør hovedbund eller at du bruger en forkert shampoo. I andre tilfælde kan det være at du har en tilstand i hovedbunden der gør at der ikke kan falde hud af på normal vis og dermed ophober det sig.

  Massagebørsten hjælper lige netop med de problemer. Børsten lindre kløe i hovedbunden og den massage børsten giver er god for blodcirkulationen. Børsten giver dig også et sundere hår da det styrker hårrødderne.

  Selve massagen af hårbunden giver dig en afstressende følelse og det gør dig mere afslappet.

  Et ekstra godt fif til dig med skæl:

  En god måde at undgå at få skæl på er ved at vaske dit hår med hyppige mellemrum. Undgå stress og udnyt gerne når solen er fremme for sol har vist sig at have indflydelse på din hovedbund og kan hjælpe.

  For at få det mest mulige ud af denne børste kan du købe skælshampooer der indeholder zinkpyrithion eller selendisulfid. Spørg gerne hvad de ellers anbefaler af skælshampooer på apoteket.

  Massagebørsten kan bruges af både børn og voksne.

  Mere info:
  Fremstillet af: ABS + Silikone
  Kan bruges i tørt hår hvis du kun ønsker hovedbundsmassage

  Massageboerste
  2021-01-11
  arrow_upward