Kategori: Madkasser

Er du på udkig efter nye madkasser, så er du landet det helt rigtige sted. I denne kategori vil du kunne finde et stort udvalg af unikke madkasser der passer perfekt til både børn og voksne. Find din nye madkasse i udvalget nedenfor:

Madkasser er vigtigere end du tror

Du skal huske at få nok at spise i løbet af dagen. Det kan være usundt at springe et måltid over og det kan også være usundt hvis din krop ikke får den energi som den skal have i løbet af en dag.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Madkasse  med  drikkedunk Madkasse  med  drikkedunk

Madkasse med drikkedunk

Pris 89,00 kr.
Genanvendelige silikonelåg til skåle - 3 stk Genanvendelige silikonelåg til skåle - 3 stk

Mange forbinder nok i virkeligheden madkasser med en varm spegepølsemad der er begyndt at svede efter at have lagt i alt for lang tid i tasken. Der er heldigvis sket meget siden vi selv var børn og flere skoler og børnehaver har i dag et køleskab der må bruges, så børnene slipper for lige netop den oplevelse.

En madkasse er uundværlig, for dit barn skal selvfølgelig have noget at spise og det er vigtigt at du finder den helt rigtige madkasse der matcher dit barns behov.

Stort udvalg af madkasser til børn

Det er vigtigt at dit barn har en madkasse der passer til dit barns alder. Der skal være nok mad til en lang skole dag og gerne plads til en lille ekstra snack, hvis den lille sult melder sig i frikvarteret.

Her hos os vil du helt sikkert kunne finde gode madkasser der passer til børn i alle aldre. Vi har fundet en masse fine madkasser der kommer i flere forskellige farver, så du kan finde en som du ved at dit barn bliver glad for.

Madkasser til voksne

Det bedste ved at være voksen er at vi selv må bestemme hvad der skal i vores madpakke. Der er mange muligheder og det er derfor en god idé at finde en madkasse der er rummelig, så du kan have flere forskellige slags mad med på arbejdet eller i skolen.

Med køletasker har du mulighed for at kunne have ekstra mad med f.eks. frugt, nødder eller andet grønt. Hos DinGadget.dk har vi fine køletasker med håndtag, der er nem at have med på farten.

Du vil også kunne finde køle elementer som du kan lægge i din køletaske, så din mad holder sig kølig og frisk i længere tid.

Stort udvalg af drikkedunke

Det er ligeledes vigtigt at du husker at få nok væske i løbet af dagen. Du vil derfor også kunne finde en masse fine drikkedunke i vores kategori, som du kan bestille sammen med, når du skal bestille en ny madkasse. Vi har især gjort ekstra meget ud af at finde unikke drikkedunke med kulfiltre, samt drikkedunke med et filter hvor du kan have frugt eller isterninger i.

Som du kan se er der nok at vælge imellem, så tøv ikke med at dykke ned udvalget og find den madkasse eller drikkedunk der passer til lige netop til dig.

arrow_upward