Innovativ 4-i-1 lanterne - Julegave til bedsteforældre - 1
 • Innovativ 4-i-1 lanterne - Julegave til bedsteforældre - 1
 • Innovativ 4-i-1 lanterne - Julegave til bedsteforældre - 2
 • Innovativ 4-i-1 lanterne - Julegave til bedsteforældre - 3
 • Innovativ 4-i-1 lanterne - Julegave til bedsteforældre - 4
 • Innovativ 4-i-1 lanterne - Julegave til bedsteforældre - 5

Innovativ 4-i-1 lanterne

260,00 kr.
Inkl. moms
Antal
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk

Super fed lampe der kan bruges på mere end én måde!

Denne fine lampe er noget helt særligt. Den er nemlig multifunktionel transportabel og kan bruges som mere end én slags lampe.

Du kan blandt andet bruge lanternen som natlampe. Lanternens unikke design gør nemlig at den tager sig godt ud på et natbord samtidig med at lampen giver et behageligt lys.

Skal du ud i garagen når det er mørkt? Så kan du tage lampen op og bruge den som lommelygte. Lampens lysindstillinger gør nemlig at du selv kan justere hvor kraftigt lyset på lampen skal være. Derudover har lanternen et fleksibelt design der gør at du selv kan bestemme hvordan lampen skal stå.

Mangler du en fin transportabel læselampe er denne lanterne også et sikkert hit. Du kan nemlig sætte dig med en god bog lige hvor du vil - både i stuen kontoret eller på terrassen en lun sommeraften (Husk at atge lampen med ind igen den er beregnet til indendørs brug).

Du kan også hænge lampen op så hvis du netop sidder ude i din have når det er mørkt har mulighed for at kunne skabe en hyggelig belysning.

Lampen har et flot og moderne design der er utrolig pænt. Selve ”skærmen” på lanternen kan foldes både ind og ud så du selv kan bestemme hvordan din lampe skal se ud og hvor meget lys lampen skal give.

Lanternen passer også fint i børneværelse. Skal dit barn tisse om natten kan de tage lampen med uden problemer. Lanternen kan bruges trådløst og på et fuldt opladet batteri kan du have lampen tændt i ca. 5 timer.

Flere informationer:
Farve: hvid
Mål: 24.8 cm (når lampen et slået helt ud fra håndtag til bund). 19.4 cm (når lampen er sammenklappet og står op ved hjælp af træ håndtaget)
Materiale: ABS PC metal og træ
Batteri – genopladeligt (Du får et kabel med i købet)

klap-lampe
arrow_upward