Da Vinci katapult

På lager

339,00 kr
  • Dag til dag levering
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over DKK 499,-
  • ALT på eget lager i Danmark

Smart byg selv katapult - en fortolkning af Leonardo Da Vinci's originale tegning!


Katapulten så første gang dagens lys i det gamle Romerrige. Leonardo di vinci lavede sin egen fortolkning af katapulten og designede den på ny. Det er den du her ser i en mini udgave – og den virker perfekt!

Den originale version blev lavet af træ, men denne model er fremstillet i holdbart plast med trælook. Selvom katapulten er fremstillet af plast, er den meget præcis i sine detaljer. Katapulten er lavet meget præcist efter Da Vinci’s tegning.


Du skal selv bygge katapulten fra bunden af, hvilket er et spændende, samt kreativt projekt. Du får et hæfte med der viser dig hvordan du bygger katapulten. Sættet består af i alt 42 dele der skal sættes sammen.  

Med katapulten får du små ”sten” som du kan skyde afsted. Katapulten har en elastik, der gør at katapulten kan skyde overraskende langt taget i betragtning af katapultens størrelse – hvilket er meget imponerende.

Da katapulten består af mange mindre dele, så bør man være mindst 13 år for at bruge katapulten.

Brug katapulten sammen med venner og familie og skyd til måls og se hvem der bedst kan ramme. Sjov katapult til mange timers underholdning.

Er du fan af Leonardo Di Vinci så er den her unikke katapult et fantastisk valg. Fedt hobbyprojekt!


Mål: 16,2 x 12 x 29 cm.