Køb trygt dine julegaver i dag  🎅 Vi bytter helt frem til d. 31/1 - 2022

Briller med gult glas

Der er mange meninger omkring briller med gult glas. Skal man bruge dem? Har de overhovedet en virkning? Er de lovlige at bruge til natkørsel?
Vi forsøger at svare på de mest kendte spørgsmål, og så har vi fundet frem til de bedste briller med gult glas. Og prisen er naturligvis presset helt i bund.

Hvad bruger man briller med gult glas til?

Vi anbefaler at du bruger brillerne, når du sidder ved f.eks din computer. Der er rigtig mange der har stor fornøjelse af at bruge brillerne når de spiller computer. Deraf også navnet Gamer briller.

Brillerne er med at at filtrerer noget af det skarpe blå lys væk, og du vil derfor ikke opleve samme ømhed i øjnene, ved flere timers brug af din computer, med briller som du ville opleve uden brug af briller med gult glas. Der er også nogen der har fornøjelse af at benytte brillerne når de ser tv, men det kan til tider give lidt udfordringer med farverne.

Hvad skal man IKKE bruge briller med gult glas til?

Der er mange der ynder at bruge brillerne som kørebriller, men det kan vi desværre ikke anbefale at man gør. Det gule glas i brillerne vil igen filtrerer det skarpe blå lys fra modkørende væk, og modkørende biler vil derfor ikke virke så blændende. Men det er desværre også med at at forringe dit nattesyn væsentlig, og du vil derfor have meget svært ved at se cyklister og fodgængere, før de er helt inde i dit centrale synsfelt. Altså lige foran bilen!
Hvis du skal have nogle briller du kan bruge om natten når du kører bil, skal du kigge efter nogle kørebriller. Det er briller med klart glas, der er med til at forstærke kontrasterne og derfor er med til at gøre det mindre hårdt for øjnene at køre bil om aftenen og natten.

Er der forskel på brillerne med gult glas?

Pris og kvalitet hænger stort set altid sammen, og der vil derfor også være forskel på de forskellige briller. Ikke så meget i selve virkningen af brillerne, men mere i komforten af stel. Skal du have nogle briller med et lækkert stel i bløde og lækre materialer, så vil det helt naturligt koste mere, end et sæt gule briller der minder mest om sikkerhedsbriller. Brillerne her under, er et fantastisk kompromis mellem pris og kvalitet. Brillerne er ikke i den dyre ende, men man står alligevel med en fornemmelse af at have købt et par briller med gult glas til flere 100 kroner.

arrow_upward