• -170,00 kr.

Chili Klaus Julekalender 2022

369,00 kr.
199,00 kr. Spar 170,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Ikke på lager
 
1-2 dages levering

Alle vare er på DANSK lager

 
Gratis fragt over kr. 999,-

Ved levering til valgfri pakkeshop

 
Prisgaranti

Varen skal være på dansk lager og 100% identisk


Er du på udkig efter en anderledes, velsmagende julekalender, så skal du se med her!

Igen i år har Chili Klaus lavet en julekalender der er perfekt for alle chilielskere i det danske land. Er du klar på at udfordre dine smagsløg? Så er det nu du skal slå til! Bag ved hver låge gemmer der sig unikke chili godter der med sikkerhed kan give dig varmen.

Godterne er blandet således at de kommer i forskellige styrker. Chili Klaus har lavet sin egen styrke skala, kaldet ”Wind Force Scale”, der fortæller os hvor stærk chilien der er blevet brugt er.  Du finder chokolade chilikugler, bløde lækre vindgummier, samt håndlavede bolsjer. Der er i alt 24 låger, plus en ekstra låge som du kan åbne den 31 december! Bag den sidste låge finder du en ultra stærk Hot Sauce lavet på verdens stærkeste chili (Carolina Reaper). 

Du vil også opdage at der er et dødningehoved på en af lågerne. Der gemmer sig en EKSTRA stærk godte, så vi anbefaler du har mælk og en ven indenfor rækkevidde. 

Julekalenderen her henvender sig til voksne, men da der også er milde chili godter i kalenderen, kan den yngre generation også nyde de mange godter der er i kalenderen. 

Chili Klaus’s Jingle Balls  julekalender er perfekt til fædre og mødre der elsker stærkt mad! Så ønsker du at forkæle en chili elskende ven eller familiemedlem, er det her helt sikkert julekalenderen du skal vælge til dem.

Mål: 37 x 37 x 5 cm

Vægt: 420 gram

chili-julekalender
arrow_upward