Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Sådan finder du de bedste Black Friday tilbud

1349 Visninger

Black Friday er lige om hjørnet og det er atter tid til at gå i krig med årets største tilbudsfest. Der er så mange fantastiske tilbud at finde Black Friday, men det kan være noget af en opgave at få tjekket alle butikker og webshops for gode tilbud. Derfor har vi lavet den ultimative guide til hvordan du kan finde de bedste tilbud Black Friday.

Punkt 1: Lav en liste over ting du ønsker dig til Black Friday

Det mest effektive du kan gøre inden Black Friday, er at lave en liste med de ting du ønsker dig. På den måde har du nemmere ved at søge efter om det der står på din liste er på tilbud Black Friday. Det giver dig også mulighed for at kunne sammenligne priser med andre butikker, så du får den bedste rabat.

Punkt 2: Få ønskesedler i god tid

Der er rigtig mange der køber julegaver Black Friday og det er forståligt nok, for sandsynligheden for at tingene på de ønskesedler du får er på tilbud er relativ stor. Det gør også at mange ønsker sig lidt større julegaver end normalt, da det jo netop er muligt at julegaveønskerne er på tilbud Black Friday.

Send også gerne selv din egen ønskeliste ud i god tid.

Punkt 3: Sæt tid af til det

Sæt tid af til at finde de gode tilbud. Det kan være du tænker at frokostpausen skal bruges i selskab med dig selv, så du kan finde tilbud i ro og mag. For mange er julegaveindkøb noget der bare skal overstås og Black Friday kan virke uoverskueligt. Gør din tilbuds eftersøgning til noget hyggeligt, så er det hurtigt overstået.

Punkt 4: Du skal være ude i god tid

Alt efter hvad du er på udkig efter Black Friday, så kan det være en god idé at være ude i god tid. Hvis du ved at tingene på din liste er virkelig attraktive og det er noget du er sikker på at mange andre ønsker sig, så kan det være en rigtig god idé at være hurtigt ude.

Det kan f.eks. være at du vælger at stå en halv time tidligere op så du kan sidde og tjekke tilbud til morgenkaffen.

Det kan også være at du har mulighed for at møde ind på arbejdet senere end normalt, så du kan nå ud i butikkerne lige når de åbner.

Black Friday er heldigvis ikke så vild som det er i USA, så sandsynligheden for at du bliver rendt ned foran Elgiganten fredag morgen ret lille. Det kan dog alligevel være en god idé at være i butikkerne tidligt.

Punkt 5: Find din indre efterforsker frem

Op til Black Friday begynder butikkerne at gøre klar til Black Friday og du kan derfor så småt få et overblik over hvad der kommer på tilbud. Her på siden holder vi blandt andet Vild November, hvilket betyder at vi har tilbud hele måneden.

Punkt 6: Tilmeld dig nyhedsbreve fra attraktive steder

En ting der er sikkert er at mange webshops og ikke mindst butikker, bruger Black Friday til at sende en masse nyhedsbreve ud. Det er en god måde at lade tilbuddene komme til dig. Du har mulighed for at få et godt overblik over hvad de butikker du plejer at handle i har af gode Black Friday tilbud.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her:



Punkt 7: Vær til stede på de sociale medier Black Friday

Sociale medier er det helt store på Black Friday. Butikker og webshops går bestemt ikke stille med dørene med deres Black Friday tilbud, så du kan være helt sikker på at der også her vil komme en masse tilbud som du kan få en masse gavn af.

Punkt 8: Virker Black Friday uoverskueligt? Så se med her

Hvis Black Friday og julegaveindkøb virker uoverskueligt så del gerne din indkøbsliste ud til andre i familien. Måske du har en søster, bror eller kæreste der kunne stå for lidt af familiens julegaver i år. Så har du også lidt mere tid til at forkæle dig selv.

Punkt 9: Her finder du de bedste gadgets

Så får du lige lidt annanas i egen juice, for er du på udkig efter fede gadets eller anderledes og underholdende gaver i år, så er det helt sikkert her på siden du skal tage et kig. Vi tør godt love at du bestemt ikke bliver skuffet.

Vi holder Vild November med tilbud hele måneden, Black week med tilbud i ugen op til Black Friday samt Cyber Monday med andre små tilbud! Vi har det hele og vi glæder os simpelthen til at kunne forkæle dig med en masse gode tilbud.

Ønsker du at holde dig opdateret og få alle vores gode tilbud så kan du som nævnt tidligere tilmelde dig vores nyhedsbrev her.



Tak fordi du læste med. Vi håber at du har fået et godt overblik over hvordan du kan gribe det hele an på Black Friday. Vi ønsker dig held og lykke med tilbudsjagten og så håber vi at se dig her på siden igen.

Ha’ en dejlig dag.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward