• Elektromagnetisk nakkemassage apparat – til nakke og ryg-01
  • Elektromagnetisk nakkemassage apparat – til nakke og ryg-01
  • Elektromagnetisk nakkemassage apparat – til nakke og ryg-01

Elektromagnetisk nakkemassage apparat – til nakke og ryg

På lager

149,00 kr
  • Dag til dag levering
  • Prisgaranti
  • Fri fragt over DKK 499,-
  • ALT på eget lager i Danmark

Døjer du med smerter i nakken, så har du her den perfekte løsning!


Denne unikke massage apparat bruger pulserende vibrationer til at lindre smerter i din nakke. Den er super effektiv og behagelige at have på.


Når du bruger nakkemassage apparatet er du ikke tvunget til at skulle sidde stille i sofaen eller i en stol for at kunne bruge den. Du kan sagtens have massage apparatet på når du sidder på kontoret, i bilen eller når du slapper af.

Massage apparatet er designet til at kunne sidde så tæt ind til nakken som overhovedet muligt, så den rigtig kan arbejde med din nakke. Du kan derudover selv justere størrelsen på apparatet


Med lav frekvens puls, samt magnetisk effekt, giver dette apparat en fantastisk behandling af din nakke. Apparatet har en puls frekvens på 0Hz-1000Hz. De bevægelser som massageapparatet laver, øger blod omløbet og hjælper med at lette smerterne.


Mange oplever problemer med nakke eller skuldre hvis man sidder for længe, sover forkert eller kommer til at lave en forkert bevægelse. Under alle omstændigheder er det en god idé at finde noget der kan hjælpe dig med at lindre de smerter du har og det er her hvor massage apparatet kan være en kæmpe hjælp.


Brug gerne apparatet i 15 min om dagen for at opnå den bedste effekt.


Nakkemassagen har genopladelige batterier og er derudover trådløs så du undgår at døje med ledninger når du skal slappe af.


Denne form for nakkemassage er især god til folk der døjer med en stiv nakke, da massage apparatet får nakkemuskler, samt nerver til at slappe af.


Virker hverken tungt eller klodset at have på.

Obs: Du kan selv indstille pulseringsstyrken. Der er tre forskellige at vælge imellem: Styrke 1: føles som små myrer der kravler, styrke 2: vibration som en mobiltelefon, styrke 3: kan følges som akupunktur prik fra små nåle.


Mere info:
Fremstillet af: ABS
Størrelse: 14.2 cm x 13.8 cm
Opladning: Hurtig til at lade op (du får et usb lade kabel med)
Strøm: Kan holde strøm i op til 2 timer
Fire forskellige styrker