Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Vi holder fødselsdag!

1546 Visninger

Nu er det igen tid til at holde vores fødselsdag og i den anledning har vi fundet en masse fantastiske tilbud til dig.

Det bedste ved at holde fødselsdag er at vi har æren af at finde helt særlige gadgets frem til dig som vi mener du vil elske. I år har vi valgt at sætte fokus på spil. Du vil derfor kunne finde en masse skønne spil der er perfekt til hyggelige stunder sammen med familie og venner.

Vi opdater vores kategori med fødselsdagstilbud løbende, så du kan frem til den 17 Marts 2023 finde nye og unikke tilbud på sjove skydespil, underholdende spil til børn, samt tilbud på aktive spil som dig og din familie med sikkerhed kan have store fornøjelse af.

Lad os tage et kig på de allerførste tilbud vi har fundet frem til dig. Her har vi sat fokus på spil til børn og spil i kan spille sammen som familie. Vi har også fundet spillekonsoller frem der har en lang række retro spil som du måske selv har spillet som barn.

Se med her:


Poo! skydespilHer har du et virkelig sjovt skydespil, hvor du med skumpatroner med sugekopper, kan skyde mod et stativ med pointtavler. På hver af de små pointtavler er der små høm hømmer, der hver har forskellige points. Virkelig sjovt spil i kan spille sammen. Den person der har fået flest point vinder.

  Vejl.udsalgspris: 99,- 
 Pris NU: 49,- 
 SPAR: 50,- 
Frøspil - få ram på insekterne


Det her spil er simpelthen så sjovt! Med masker kan i puste en tunge op, så i kan få ram på de forskellige insekter der er med i spillet. Insekterne står på en fod og alle insekt har forskellige points. Nu gælder det om at puste tungen op og vælte flest insekter omkuld. Man kan virkelig ikke andet end at grine når man spiller det her spil!

  Vejl.udsalgspris: 139,- 
 Pris NU: 59,- 
 SPAR: 80,- 
Pingvin spil til børn


Dette sjove pingvin spil er et af vores mest solgte børnespil. Med små ishakker skal i nu hakke det antal og de farver som spillets hjul viser. Nu er det om at tænke strategisk så i kun hakker de steder der ikke får pingvinen til at falde ned. Den der får pingvinen til at falde ned har nemlig tabt.

  Vejl.udsalgspris: 99,- 
 Pris NU: 49,- 
 SPAR: 50,- 
Bidende haj


Hvem kan trykke flest tænder ned på hajen uden at den bider? Her har du et nervepirrende og super sjovt spil som dit barn kan spille med sine venner og familie. Tænderne er lavet af gummi så det gør ikke ondt når hajen bider sammen. Spillets regler er nemme, den der får hajen til at bide sammen har tabt.

  Vejl.udsalgspris: 109,- 
 Pris NU: 49,- 
 SPAR: 60,- 
Mini spillekonsol gameboy style


Her har du en virkelig sjov spillekonsol. Med sjove retro spil kan dit barn spille 129 forskellige spil. Du vil også selv kunne få meget fornøjelse af den lille spillemaskine da den indeholder sjove spil som du sikkert selv har spillet som barn. Spillekonsollen minder lidt om en god gammeldags gameboy. Derudover er der en ekstra joypad med så i kan spille 2 player. I kan også sætte konsollen til fjernsynet så i får en større skærm.

  Vejl.udsalgspris: 219,- 
 Pris NU: 149,- 
 SPAR: 70,- 
Mini spillemaskine med 89 retro spil


Her har du endnu en fantastisk spillemaskine med 89 sjove retro spil. Sæt maskinen til dit fjernsyn og spil de mange sjove spil med dine venner eller din familie.

  Vejl.udsalgspris: 129,- 
 Pris NU: 89,- 
 SPAR: 40,- 
Puzzle IQ spil


Fantastisk IQ spil der hjælper dit barn med at lære former og farver. Lad dit barn se hvordan brikkerne passer sammen og hvor hurtigt dit barn kan samle dette sjove og udfordrende IQ puslespil.

  Vejl.udsalgspris: 89,- 
 Pris NU: 39,- 
 SPAR: 50,- 
Sjovt tandlægesæt til børn


Dette tilbud er ikke rigtigt et spil, men derimod et sjovt tandlægesæt med modellervoks og tandlægeudstyr. Det giver dit barn mulighed for at lave tænder og fyldninger. Det er meget lærerigt, kreativt og underholdende. Det giver også dit barn en god forståelse for hvad det er tandlægen laver.

  Vejl.udsalgspris: 149,- 
 Pris NU: 99,- 
 SPAR: 50,- Vi håber at du kan lide alle de gode tilbud og at du allerede nu kan se at én eller flere af de mange gadgets der vil kunne passe perfekt til dig og din familie. Med de tilbud vi har lavet er der i hvert fald plads til at kunne forkæle et barn eller dig selv.

Tak fordi du læste med.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward