Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Vækkeur med lys

2060 Visninger

Vækkeure med lys er en super god opfindelse. Først og fremmest fordi et vækkeur hjælper dig med at vågne op til et ønsket tidspunkt og så er rart at have lys tæt ved sig hvis du skulle vågne vågne om natten. 

Der findes flere forskellige slags vækkeure med lys. Der findes sågar et vækkeur der tænder et varmt lys om morgen så du får følelsen af at vågne op til en smuk solopgang. Et vækkeur med har mange gode fordele.

Hvad vi mener når vi skriver vækkeur med lys
Det er klart at der er lys i langt de fleste digitale vækkeure for ellers var det ikke muligt at se tallene på urets display, men hvad vi i dette blogindlæg taler om, er vækkeure der har en integreret lampe som skal fungere som en ekstra lys på dit natbord.

Top tre af de bedste vækkeure med lys

Vi har fundet tre af de mest fantastiske vækkeur med lys som vi vil tage et kig på i dette blog indlæg. Der er skruet ekstra meget op for designet og generelt er det lækre vækkeure som du med sikkerhed har lyst til at have stående på dit natbord.

1. Smart vækkeur med lys og trådløs QI oplader

Du bruger din telefon hver dag og mange lader derfor deres telefon op om natten. Med dette smarte vækkeur skal du blot lægge din telefon på toppen af uret, så vil din telefon lade op. På den måde undgår du at have alt for mange ledninger i dit soveværelse. Det kræver selvfølgelig at din telefon er lavet således at den kan lades op via en trådløs oplader. Men langt de fleste nyere telefoner er lavet så de kan lades op via trådløs opladning.

Vækkeuret her er designet således at den er hul i midten, så den nærmest er formet som et u. Inde i den hule del af uret sidder lampen så øverst. Det er super smart, for så kan du tænde lampen om natten uden at lyset vil genere dine øjne og vil derfor heller ikke genere din bedre halvdel.

Du kan derudover vælge imellem 8 forskellige slags lys. Det giver dig en perfekt mulighed for at kunne vælge lige netop det lys der passer perfekt til dig.

Vi kan tilbyde dig denne model i grøn, samt i sort. 2. Sort LED vækkeur med trådløs oplader

vaekkeursort.jpg

Her har du et vækkeur der minder lidt om det vækkeur vi lige har taget et kig på. Designet på dette vækkeur er dog helt anderledes og lyset har en helt speciel placering. Dette vækkeur er ligeledes med trådløs oplader. Her skal du lægge telefonen nederst på vækkeuret. 

Lyset i dette vækkeur sidder øverst og lyser opad. Det er også en perfekt placering der gør at du undgår at få lys i øjnene når du tænder det. Selve designet er super flot og vækkeuret fylder ikke særlig meget på dit natbord.

Virkelig fin og unik lille vækkeur.3. Vækkeur med lys - wake up light!Dette vækkeur er blevet et kæmpe hit. Det er især en fornøjelse at have i de mørke vintermåneder hvor solen sjældent er fremme. Med dette vækkeur kan du vågne op til at lampen i uret tænder stille og roligt, hvilket får dig til at vågne op med en følelse af at du er mere frisk og udhvilet.

Du kan selv bestemme hvilken farve lys vækkeuret skal lyse med da vækkeuret har 7 forskellige farveindstillinger.

Der er indbygget højtalere hvor du kan få afspillet en af de mange fine naturlyde som vækkeuret har at tilbyde. Tænk at blive vækket af fuglefløjt og en behagelig solopgang. Uret er intet mindre fantastisk hvis du har tendens til at blive rigtig godt trist og træt i vinterperioderne. 

Det er også en rigtig god gaveide til mors dag, fars dag eller som en gave til kæresten.Som du kan se er det tre lækre urer som hver har noget godt at byde på. De er flotte, har mange fede funktioner og så sørger de for at du kommer op til tiden om morgenen. 

Vi håber at du har kunne bruge dette blog indlæg og har fået mod på at anskaffe dig et vækkeur med lys. 

Tag: Vækkeur
Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward