Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Sådan holder du den perfekte Valentinsdag

1084 Visninger

Valentinsdag er kommet for at blive og det er en dag hvor du for alvor kan sætte tid af til at vise hvor meget du elsker din bedre halvdel og hvor taknemlig du er for at have dem i dit liv.

Ønsker du at give dit livs lys den bedste Valentinsdag, så har vi her lavet en guide der kan hjælpe dig godt på vej.

Step 1: Morgenmad på sengen

Hvis du vil starte Valentinsdag godt ud, så start med at vise din bedre halvdel dine kulinariske evner.

Guide til den perfekte morgenmad: Spejl et æg i en hjerteformet stegepande, skænk kaffen op i et par krus. Anret maden, sæt det på en bakken, syng gerne Endless love med Lionel Richie under severingen - så er der ikke et øje tørt!

Step 2: Tid til gaverEfter et dejligt måltid er dit livs udkårne helt sikkert klar til at blive forkælet med en gave.

Guide: Bed din bedre halvdel lukke øjnene, placer nu gaven/gaverne foran ham/hende/dem og bed din kæreste åbne øjnene. Gaverne åbnes og du kan gøre klar til at modtage alverdens påskønnelser for din perfekte indsats. 

Vi foreslår følgende gaver (klik på den blå tekst): Hjerteæske med roser og bamse eller en lille bamsebuket

Step 3: charmetur

Efter gaver og et lækkert måltid, kan i gå en dejlig lang tur. I kan tage til stranden og finde sten der matcher hinandens øjne eller lunte en tur i skoven og kramme hver gang i ser et dyr. Idéerne er mange. Men vigtigst af alt er at få en madpakke stablet på benene så i kan tage jer en pause og nyde lidt lækkerier.

Idéer til madpakke (klik på den blå tekst): Rød køletaske, Smoothie twister blender med 2 glas, Sugerør i farveri stål med renser - 3 forskellige tykkelser.

Step 4: AfslapningNår i kommer hjem fra den hyggelige gåtur, kan du have en masse forkælelse klar, således at dit livs lys kan tage en fantastisk slapper på sofaen. 

Vi forslår følgende gadgets (klik på den blå tekst): Shiatsu Pro massager 24W - massagepude, Røde hjemmesko der kan opvarmes i mikrobølgovnen, Læsepude med armlæn

Step 5: En lækker middag


Imens din valentinsdate slapper af kan du forberede aftensmaden. Du kan vælge at lave en lækker middag med østers, hummer eller - pizza! Med en pizzaovn kan dig og din kæreste lave mini pizzaer som i selv sidder og laver ved bordet. Det super hyggeligt og en god måde at bruge tid sammen. 

Vi vil foreslå dig at i bruger (klik på den blå tekst): Ovn til mini-pizzaer rød/sort - 700W, Smart ostehøvl, Pizzahjul.


Step 6: Afslapning


Efter aftensmaden kan i sætte noget dejligt musik på, nyde et glas vin, spille spil eller bare sidde og snakke sammen. Hvis du virkelig vil i mål med den perfekte Valentinsdag kan du slutte af med flere gaver, kram og komplimenter.

Vi forslår følgende gaver (klik på den blå tekst): Gaveæske med sæberoser, Holografisk rose med LED lys. Lad vinen stå i en ispand med indbygget højtalere

Det var så 6 steps til hvordan du får skabt den bedste Valentinsdag!

Vi håber at du kunne bruge de mange fif der er i listen ovenover, således at du og din bedre halvdel kan få den dejligste dag.

Husk at tage et kig i vores Valentinskategori for at se endnu flere Valentinsgadgets.

Rigtig god Valentins dag

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward