Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Populære TikTok gadgets

1702 Visninger

TikTok er et sociale medie der har taget verden med storm. Det er et sted hvor du kan skabe kreative videoer og se hvordan andre udfolder sig kreativt. Der er mange der bruger TikTok til dansevideoer, livstils videoer eller til at fremvise sjove ting.


TikTok henvender sig primært til den yngre generation, men flere og flere ældre, er hoppet med på moden.

I langt de fleste TikTok videoer er der gjort meget ud af belysning. Flotte lyskæder, fine lamper og unikke stjernebilleder. Det giver videoerne en dybde og gør videoerne mere professionelle og interessante at se.

Vi har sat os for, med dette blogindlæg, at finde de mest populære TikTok gadgets frem til dig, så du har det fulde overblik over hvad der rør sig. Det er f.eks. en fordel hvis dit barn leder efter en særlig lampe der bliver brugt på TikTok eller hvis du selv har set en af de populære gadgets som går igen i mange videoer.

I listen nedenfor vil du kunne se en god oversigt over populære TikTok gadgets. Vi håber du finder det du søger.

1. Den populære lyskæde

Lyskæder er noget rigtig mange bruger på TikTok. Det giver et utrolig godt baggrundslys og så er det flot at have hængende langs kanten af loftet. Denne lyskæde kommer med en fin fjernbetjening og så er den 5 meter lang.



2. Stjernehimmel projekter med højtaler - God til dansevideoer!



Stjernehimmellamper er utrolig populære fordi de skaber så meget flot lys i det rum de befinder sig i. De kaster de vildeste stjernebilleder ud i rummet du befinder dig i. Denne udgave laver også nordlys lignende nattehimmel. Super fin!



3. Den bedste bedømte stjernehimmellampe! 

Den her nattehimmellampe er vores bestseller. Lyset fra den er helt ubeskrivelig. Vi har lavet en YouTube video med lampen som du kan under produktet (klik på knappen nedenunder). Fantastisk lampe til dig der elsker unik belysning.



4. Astronaut nattehimmellampe 

Denne nattehimmellampe er noget helt særligt. Udover at den virker som en almindelig natte/stjernehimmellampe så er den fremstillet i et super flot design der gør at den er pæn at have stående fremme. Den pynter utrolig fint. 



5. 3D LED lampe med node motiv - ligner lidt TikTok's logo

Super flot lampe der har et utrolig flot design der minder lidt om TikTok's logo. Lampen er utrolig flot og så kan den lyse med flere forskellige mønstre, samt farver. Den minder lidt om en lyskæde og du kan styre den fra din smartphone.



6. Gamer lys/ Honeycomb lamper

Her har du de smartest led lys. Rigtig mange på TikTok har lamper som denne hængende på deres væg. Sættet består af 6 x 6 kantede lamper. De kan lyse i flere forskellige farver og så kan du skifte farve ved at trykke på dem. Der følger en fjernbetjening med.



7. Populær hjørnelampe med flot LED-lys

Fantastisk hjørnelampe der lyser med en masse fantastiske farver. Lampen kan styres via en fjernbetjening der følger med. Lampen har et flot, stilfuldt design og har et super behageligt lys.



8. Populær saltlampe - super god kvalitet

Denne fantastiske saltlampe er ligeledes blevet et kæmpe hit. Den er super flot og har et beroligende lys. Den skaber et hyggeligt lys og vi har set flere bruge denne skønne lampe i baggrunden af deres TikTok videoer.



9. Sjov løgnedetektor med stød - super sjov!

Flere danske TikTok creators har brugt denne sjove løgnedetektor til at tjekke om deres venner lyver for dem. Det er super sjovt at se og det er ligeledes virkelig sjovt selv at bruge denne detektor sammen med venner og familie.



10. Sjov flyvende ufo - kast ufoen afsted og se den komme tilbage til dig!

Spinneren her kan du styrer ved hjælp af din hånd. Den registrerer dine bevægelser og du kan derfor få ufo spinneren til at blive i luften. virkelig sjov!



11. Fidget gummibånd med sugekopper

Dette gummibånd er også et der er blevet brugt i rigtig mange TikTok videoer. Elsker du fidget legetøj, så er det helt sikkert dette fidget legetøj du bør investerer i.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward