Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Nyheder de fedeste gadgets

839 Visninger

Hos DinGadget.dk holder vi hele tiden øje med hvad der rør sig i den store gadget verden. Vi ønsker nemlig at i kunder kan være stensikre på at når i bestiller hos os, så får i de bedste gadgets og den bedste service.

Dette år er startet fantastisk ud og vi har allerede fået en masse nye fede gadgets på lager. Så derfor vil vi nedenfor præsenterer dig for flere af de nyankomne gadgets. 

Da vi stadig er i de mørke vintermåneder har vi især sat fokus på nye lamper. Det særlige ved disse lamper er at de er langt fra kedelige og traditionelle.

Vi har også gjort klar til foråret med en masse nye fiskemagneter, så du kan tage familie eller venner med på en sjov udflugt til de lokale vandhuller.

1. Fornite vækkeur

Har dit barn svært ved at komme op om morgen, så kan dette smarte vækkeur være en kæmpe hjælp. Med det unikke Fortnite design, samt flotte LED-lys, er det her et vækkeur dit barn/teenager, vil elske at have stående på sit værelse.
2. Pac-Man lampe

Pac-Man var et utrolig populært arkade spil, som mange husker fra deres ungdom af. Pac-Man er stadig en populær figur som mange, den dag i dag, stadig kender til og holder af. Derefter er denne lampe helt unik. Med Pac-Man figuren, samt de tre spøgelser, er denne lampe prydet med ikoniske figurer der lyser op i mørket. Perfekt lampe til kontoret eller som natlampe til børneværelset.
3. Astronaut Natthimmel lampe

Nattehimmellamper er kommet for at blive og det er vi mange der er glade for. Nattehimmellamper projekter stjernebilleder ud i rummet, således at du kan skabe dit eget lille planetarium i dit eget hjem. Fantastisk til hygge på børneværelset eller til dig der ønsker anderledes belysning på kontor eller i din stue.
4. USB nattehimmellampe - 360 grader

Her har du endnu en unik nattehimmellampe som du kan sætte i et usb stik. Det kan være i dit oplader til smartphone eller i en USB port i din computer. Mulighederne er mange. Denne nattehimmellampe kan drejes i lige netop den retning som du ønsker. 
5. Gamer lamoer med wifi, skab din egen lampe - trapez - 9 stk

Her har du sæt bestående af 9 trapez formede lamper. Lamperne kan sættes sammen på flere måder og det giver dig mulighed for at kunne skabe din helt egen lampe. Du kan disse lamper en rund/cirkel udgave, samt 6 kantede lamper og virkelig få skabt et unikt lampe design. Trapez lamperne har flere lysindstillinger og du kan faktisk styre lamperne med din smartphone. Det er de vildeste lamper!
6. Gamer lys med wifi, skab din egen lampe - cirkel . 6 stk

Disse lamper er ligeledes lamper du kan sætte sammen efter eget ønske. Du kan som før nævnt også sætte disse lamper sammen med trapez lamperne ovenover. Vælg mellem et hav af farver og styr lamperne via din telefon.
7. Fjernbetjeninger/wifi adaptere til lamper og led strips

 

Er du allerede den heldige ejer af lamperne i punkt 5 og punk 6 eller ejer af en led strip, så må du endelig ikke gå glip af disse fantastiske gadgets. Det er nemlig tilbehør til de førnævnte lamper.

Sættet ser på billede 1 består af adapter der sætte i forlængelse med lampernes ledning. Derudover er der en fjernbetjening med, så du kan styre lyset og ændre farve.

På billede 2 ser du en adapter der passer til de moderne LED strips som mange unge mennesker har på deres værelser. Denne adapter sættes ligeledes i forlængelse med LED stripen og derefter vil du via wifi, kunne styre din led-strip via din telefon.

Fjernbetjening til lamper      

 Adapter til LED-strip8. Trådløs Bluetooth højttaler med LED lys

Her har du en højttaler der er alt andet end kedelig. Med flot LED-lys skaber denne højttaler en festlig stemning. Lyden er fantastisk og højttalerens design er virkelig flot. Perfekt når det MGP hygges derhjemme eller når der skal høres musik på varme sommeraftner i haven.
9. Mini transportabel bluetooth højttaler med paddehate design

Denne lille smarte højttaler her mere end en funktion. For udover at du kan bruge den til at spille musik, så kan du også bruge den som en holder til din telefon eller din tablet. Der er nemlig en sugekop placeret i bunden af denne højttaler, så den er nem at sætte på smartphones. Du kan vælge mellem to forskellige farver: Rosa/pink og sort.
10. 3D fidget slug/snegl til sansestimulering

Dette unikke fidgetlegetøj er perfekt til sansestimulering. Fidget slug er en snegl der kan bevæges på flere forskellige måder, hvilket er utrolig underholdende og meget afslappende. Det stimulerer børns sanser og er super underholdende. 

Det var de nyheder vi har valgt at vise dig i denne omgang. Vi har selvfølgelig mange flere under vores kategori: Nyheder. Så tag endelig et kig, du vil ikke fortryde det. 

Tak fordi du læste med - ha' en god dag.

Oprettet i: Gadget artikler
arrow_upward