Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Idéer til pakkekalenderen

1591 Visninger

Er du på udkig efter gode gaveidéer til pakkekalenderen så er du landet det helt rigtige sted. Vi har fundet 24 fantastiske gadgets der egner sig perfekt til en pakkekalender.

Flere og flere forældre elsker at bruge tid på at lave pakkekalender til deres børn. Det er en utrolig hyggelig måde at overraske sit barn på og en skøn måde at kunne tælle ned til juleaften. De gaveidéer du finder her på siden egner sig perfekt til børn og unge. Er du på udkig efter gaver til voksne, så tag endelig et kig rundt på vores webshop for vi tør godt love at du med garanti kan finde noget der kan glæde én du holder af.

Pakkekalender nisser

Starter du helt fra bunden af og mangler du et sted at hænge gaverne til pakkekalenderen, så tag gerne et kig på de to fantastiske pakkekalender nisser du finder her på siden. Du kan vælge mellem flere forskellige farver. De findes i to udgaver, en lang og en kort udgave. De er begge utrolig søde og er af virkelig god kvalitet.

Lav selv pakkekalender nisse - 120 cm         Sød lav selv pakkekalender - nissemand
 Gode gaveidéer til pakkekalenderen

1. Rensdyr spil hat


Underholdende spil. Tag det oppustelige gevir på hovedet og lad dine venner kaste med de oppustelige ringe. Hver gang en ring lader på geviret får man et point. Super sjovt!

 PRIS: 45,- (Spar lige nu 24,-) 2. Jule hyggesokker - bestseller 2022


Her har du de mest skønne hyggesokker med juledesign. Vælg mellem flere forskellige designs.

 PRIS: 89,- 3. Kanin hat med lys og bevægelige ører

Fantastisk, blød hue der ligner en rigtig sød kanin. Kaninen har bevægelige ører samt fine LED-lys.

 PRIS: 99,- (Spar lige nu 100,-) 4. Pynt selv juletræ til børn

Her har du dette års største hit - et pynt selv juletræ til børn. Både juletræet og julepyntet er fremstillet af filt og bag julepyntet er der velcro så pyntet er nemt at sætte på juletræet. 

 PRIS: 159,- 5. diamond paint juleklistermærker

Elsker dit barn diamond paint og jul, så har du her de perfekte klistermærker. Disse klistermærker giver dit barn lov til at dekorere klistermærker med fine diamond perler. Virkelig fine.

 PRIS: 119,- 6. pop spil - sjovt og afstressende

Fantastisk hyggelig popspil. Den perfekte gave til pakkekalenderen.

 PRIS: 15,- (Spar lige nu 84,-) 7. Julekuglemaskine - lav dine egne julekugler

Med denne julekuglemaskine har dit barn mulighed for at kunne lave sine helt egne julekugler. Julekuglemaskinen lader julekuglen dreje rundt, hvilket gør at dit barn kan lave spændende mønstre på julekuglerne. Der følger tuscher med.

 PRIS: 199,-8. Spiral snørebånd - flere farver

Hvis du kender en der hader at binde snørebånd, så har du her løsningen. Når du har fået snørebåndene strammet ind så de sidder som de skal, så vil spiralformen på snørebåndene gøre at snørebåndene ikke går op.

 PRIS: 39,-9. Magic rainbow fidget cubeFidgets er altid en god gaveidé og her har du den smarte fidget cube, der holder fingrene i gang og skaber ro.

 PRIS: 49,-10. Bløde hyggesokker til kolde fødder

Her har du endnu et par varme hyggesokker. Disse sokker er uden juleprint og kan derfor sagtens bruges hele vinteren.

 PRIS: 99,-11. Fidget ringe i flere farverFantastiske fidget ringe der er hyggelig at sidde med. Disse fidget ringe har blandt andet været et kæmpe hit på TikTok.

 PRIS: 39,-12. Fidget spil - can you remember

Her har du et lille underholdende hukommelsesspil. Det gælder om at huske hvilken rækkefølge lysene i spillet blinker i og derefter trykke på selvsamme lys/knapper i samme rækkefølge. Udfordrende og sjovt.

 PRIS: 79,-13. Hovedbasket spilSjovt spil for hele familien. Tag basketboldnettet på hovedet og se hvilke af dine modstandere der kan ramme flest bolde i nettet.

 PRIS: 69,-14. Julesokker med sødt print - onesize

Disse julesokker er blandt vores julenyheder i år og de findes i flere forskellige udgaver. De er super søde og behagelig at have på.

 PRIS: 99,-15. 3D magisk rubriks terningDet er altid underholdende at sidde med en rubriks terning og her har du en udfordrende en af slagsen. Terningen har fået et nyt design og denne udgave kommer i en flot guldfarve.

 PRIS: 29,- 16. Julehue med LED-lys

Fantastiske julehuer med led-lys. Vælg mellem flere forskellige designs.

 PRIS: 129,- 17. pop it fidget boldSuper sjov pop it fidget bold. Afstressende og super underholdende. Tryk boldens bobler ind og mærk hvor dejlig afstressende det er.

 PRIS: 30,- 18. Snørebånd med led-lys

Unikke snørebånd med flot led-lys. Vælg mellem flere forskellige farver.

 PRIS: 69,- (Spar lige nu 30,-) 19. Diamond paint julekort

Søde julekort med diamond paint julemotiver som du kan dekorere med fine perler. 

 PRIS: 129,- (Spar lige nu 20,-) 20. IQ fidget puzzle - anti stress

Fantastisk fidget spil hvor du skal samle kuglerne efter farve. Der er både kugler på forsiden og bagsiden, så det er ekstra udfordrende. Kan du løse dette sjove fidget spil? 

 PRIS: 59,- 21. Fidget gummibånd med sugekopper

Super underholdende fidget gummibånd med sugekopper. Gummibåndet kan bruges til blanke overflader som glas, spejle eller lignende.

 PRIS: 29,- 22. Halskæde med julelys

https://dingadget.dk/julekaede

Unik halskæde med flotte farverige led-pærer. Perfekt til juleaften.

 PRIS: 29,- 23. Guld fidget spinner

Fidget spinnere er altid underholdende og her har du den fineste guld spinner. Perfekt gaveidé til en julekalender.

 PRIS: 19,- (Spar lige nu 80,-) 24. Dino LED natlampe med farveskiftHer har du en virkelig fin dino lampe som dit barn også kan bruge til at lege med. Virkelig fin lampe og den perfekte afslutning på en fantastisk julekalender.

 PRIS: 59,-Vi håber at de mange forslag, som du er blevet præsenteret for i dette blogindlæg, kan skabe inspiration så du har mulighed for at skabe en fantastisk pakkekalender til én du holder af.

Du kan også bruge denne liste som inspiration til adventsgaver. Der er nemlig en masse af de fine gadgets ovenover der ligeledes vil egne sig godt som adventspakker.

Tak fordi du læste med.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward