Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Gaver til hende | ⇒ Find inspiration her ⇒

1558 Visninger

Hvis du mangler inspiration til at finde en gave til din veninde/kæreste/mor/datter, så har vi her fundet tre forslag du måske kan blive inspireret af.

  1. Et forslag kunne være vores lyserøde Candyfloss Maskine, der altid bringer gode minder frem fra en tur i Tivoli eller fra en ferie i udlandet. Maskinen fungerer meget enkelt, hvor du blot hælder noget sukker i og så begynder den at lave candyfloss, som du skal "fange" med de medfølgende pinde.
    Derudover er den let at rengøre, da delene kan tages fra hinanden, så der er ingen dårlige undskyldninger!
    Det er en af vores best sellers og er utrolig populære blandt familier og højtideligheder, for hvem kan ikke lide det fluffy søde candyfloss? Du kan læse mere og købe den her: Candyfloss Maskine - Pink

candyfloss.jpg



2. Et andet gaveforslag kunne være vores hyggelige Snug Rug Deluxe, som er et fleecetæppe med ærmer og lommer, til når man virkelig skal hygge i sofaen eller have varmen i de koldere sæsoner. Ærmerne medfører at tæppet ikke falder ned, når du sidder og bevæger dig mens du spiser snacks eller lign.
Og så kan man jo passende bruge lommerne til at holde fjernbetjeningen eller gemme sine snacks i, så man er velforberedt til filmhyggen!
Et godt bonus tip er at vaske tæppet inden brug, for så fnugger det næsten ikke og bliver ekstra blødt. Det er en vores gadgets som har modtaget den bedste respons fra dem der har købt det. Læs mere eller køb Snug Rug tæppet her: Snug Rug Deluxe - Cremefarvet

snug-rug-_cream_-2_2_1.jpg



3. En tredje gaveide kunne være vores smarte notesbog Elfinbook 2.0, som man kan skrive eller tegne i, og når så man har fyldt den ud og gerne vil starte på en frisk, så kan man simpelthen tage den i mikrøbølgeovnen for at fjerne alt blækken og gøre notesbogen blank igen!

Det lyder måske lidt vildt, men det er pga. den specielle blæk, der er i kuglepennen som medfølger og det unikke papir af høj kvalitet. De to faktorer gør sammen gør, at hvis man sætter en almindelig kop med vand ind i mikrobølgeovnen sammen med notesbogen, så fordamper blækken på "magisk" vis.
Derudover har Elfinbook lavet en App man kan bruge til at gemme sine tegninger, notater mv. og let dele dem som pdf'er eller andet på forskellige SoMe. Man kan heller ikke komme det flotte design bogen kommer i med en vandafvisende forside og et sort klassisk udseende. Læs mere eller køb notesbogen her: Elfinbook 2.0

e0620ead-77aa-4570-8477-a3e7f5608723_1.jpg

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward