Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

Gaveidéer til Valentinsdag

1189 Visninger

Valentinsdag er kommet for at blive. Det er en dag hvor du for alvor kan sætte tid af til at vise hvor meget du elsker din bedre halvdel og hvor taknemlig du er for at have dem i dit liv.

Kærlighed er et af livets største gaver, især kærligheden mellem to personer der virkelig elsker hinanden. Dog kan Valentinsdag også være en dag med selvkærlighed, hvor du forkæler dig selv med en unik gave, fordi du fortjener det.

Valentinsdag er for mange noget amerikaniseret pjat som intet har med danske traditioner at gøre. Men der er nu noget charmerende over at kunne sætte en hel dag af til lige at huske på at fortælle dem omkring en at man elsker dem.

Vi er i hvert fald fan af kærlighed og vi har derfor gjort os ekstra umage med at finde de mest fantastiske Valentinsgave idéer.

Så er du på udkig efter Valentinsdagsgaver til ham, Valentinsgaver til hende eller Valentinsgaver til dig selv, så er du landet det helt rigtige sted.


Gode Valentins gave idéer:


1. Hjerteæske med roser og bamse


Her har du den sødeste gaveæske der er formet som et hjerte. I æsken er der fine roser der er lavet af velduftende sæbe. Derudover er der en bamse der holder et skilt hvorpå der står I love you. 2. Keramisk hjertekrus - 2 stk

Fantastiske krus - del din morgenkaffe med en du elsker. Begge krus er hjerteformet og passer perfekt sammen. Super god kvalitet og dejlig at drikke af.


3. Chokoladefontæne

Chokolade er noget af det bedste i verden og hvis dig og din kæreste har besluttet jer for at i skal holde Valentinsdag, så er denne fontæne uundværlig. Skær lækkert frugt ud og dæk dit frugt til med varmt og lækkert chokolade.


4. Rose lanterne med LED lys

Super sød lanterne med den fineste rose, samt smukt led lys. Fungere perfekt som hyggebelysning.


5. Lille bamsebuket

Super fin buket der består en sød bamse og smukke evighedsroser. Buketten er perfekt til en du ønsker at forkæle lidt ekstra på Valentinsdag.6. 3D hjerte lampe

Lad din kæreste vide at du elsker ham/hende hver dag med denne unikke lampe. Her har du nemlig det fineste 3D hjerte der viser teksten "i love you". 


7. Hjerte storm glass vejrstation

Her har du den sødeste lille vejrstation. Den er formet som et hjerte og har det fineste røde væske. Vejrstationen kan fortælle dit livs udkårne hvordan vejret bliver. Så er det også nemmere at planlægge gåture sammen ud i det blå.


8. Isspand med indbygget højtalere

Læg en champagne eller en hvidvin på køl alt imens i høre fantastisk musik og slapper af i hinandens selskab. Denne unikke spand kan fyldes med is, så jeres favorit drik kan holde sig kold. Spanden er også perfekt til fester, samt aftner på terrassen med vennerne.


9. His & hers krus


Fantastiske krus der passer godt til kaffe eller te. Du kan selv bestemme om du ønsker hers and hers, his and his, eller his and hers krus. 


10. Valentins pude

Super fin valentinspude der er dejlig blød og virkelig fin. Du kan vælge mellem to forskellige slags puder. 


Her fik du så præsenteret ti af de bedste valentins gadgets. Vi håber at der er noget på listen som du kan bruge. Vi håber også at du får en dejlig Valentinsdag med den du holder af.

Tak fordi du læste med.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward