Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De bedste efterårs gadgets

1465 Visninger

Efteråret har fundet vej til Danmark og det betyder at bladende giver slip fra træerne og at markerne er igen bliver brune.

Derfor har vi med dette blog indlæg valgt at sætte ekstra fokus på hvilke gadgets der egner sig bedst til efteråret. Efteråret behøver nemlig ikke være så trist. Der findes mange hygge-gadgets som er perfekt til efteråret. 

Så tag huen og halstørklædet på, for nu tager vi et kig på de bedste efterårs-gadgets.

1. Mr. Lamp væglampe

Er du på udkig efter en unik lampe der kan være et frisk pust i din indretning, så er den lampe måske noget for dig. Lampen har et flot og stilrent design. Sæt den kravlende mand op i din stue eller spisestue og lad lampen blive en fast del af din indretning.



2. Månelampe – 18 cm

Denne unikke månelampe har det hyggeligste lys. Den er perfekt til kolde efterårsaftner hvor det hele føles lidt ekstra mørkt. 




3. Saturn lampe

Denne saturn lampe minder meget om månelampen. Den den skaber virkelig det hyggeligste lys. Vælg imellem flere forskellige farver.



4. Kanin hat

Går mørket dig på, så pep efteråret op med denne sjove og unikke hat med LED-lys. Perfekt til børn og barnlige sjæle.



5. snørebånd med lys

Snørebånd med lys er både sjov og praktisk. Her har du et par snørebånd med super smart LED-lys.



6. Kraftig ravlygte

Er du i tvivl om hvad dig og dine børn skal lave i efterårsferien? Så har du her en fantastisk løsning. Med denne unikke ravlygte har i mulighed for at finde rav langs kysterne. Lygten får ravet til at lyse op. Det er super hyggeligt.



7. Høm høm poseholder med lys

Er du træt af at gå og samle "hundeprutter" op i mørke, så har du her den perfekte redning. For med denne lille smarte lommelygte er der mulighed for at kunne opbevare dine hundeposer. på en enkelt og smart måde - og så har du altid lys og hundeposer indenfor rækkevidde.




8. Farveskiftende kop

Varme drikke er et must have når det er koldt og her har du virkelig en kop der kan skabe glæde på flere måder. Hæld en varm drik i kruset og se hvordan kruset forvandler sig til en stjernehimmel med de fineste planeter.




9. Smart Twist thermo krus

Er du en der altid har din kaffe med på farten, så bør du bestemt tage et kig på denne lækre kaffekop. Den holder din kaffe/te varm i lang tid og så har den et super sødt design!



10. Magisk tegnebræt med lys

Tegn med lys! Dette fantastiske tegnebræt er perfekt til børn der elsker at tegne. Med lys kan dit barn tegne kreative billeder på en ny måde. SUPER underholdende.



11. Diamondpaint

Diamond paint er utrolig afstressende og rigtig hyggeligt at sidde med. Hos DinGadget.dk kan du finde diamondpaint med flere forskellige motiver.



12. Snug rug

 

Ahhh. Findes der noget mere hyggeligt end at sidde i sofaen med et varmt tæppe efter en dejlig gåtur ude i det friske efterårsvejr? Nej vel?
Her finder du snugrug der er utrolig behaglige at have på. Tæppet kommer med ærmer og et hul hvor der er plads til hovedet. Du kan finde snugrug til børn og voksne ved at trykke på knappen nedenfor.



13. læsepude


Denne fine læsepude er super behagelig at sidde med. Den giver god støtte til ryggen og så er den perfekt til både børn og voksne. Har du ondt i ryg, bækken eller nakke, så er denne fine læsepude en kæmpe hjælp når du sidder i sofaen.



14. Hjemmesko (rød og gul)

 

Døjer du også med kolde tæer? Så er det disse smarte hjemmesko, som du bør bestille. De er virkelig smarte da du kan varme dem op i mikrobølgeovnen. 



15. Tavle med LED lys

Smart lys tavle med LED-lys. Her kan du skrive små beskeder til din familie. Tavlen er super pæn og er et flot bidrag til indretningen.



Det var alt for denne gang. Vi håber at du fandt noget i dette blog indlæg som du kunne lide. 

Ha' en dejlig dag.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward