Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De sjoveste gadgets

1518 Visninger

Der findes virkelig ikke noget bedre end at grine og have det sjovt. Sådan, rigtig grine helt nede fra maven af, det er noget af det bedste.

Vi mennesker higer efter underholdning og grunde til at grine og her på siden finder du gadgets der kan bidrage til en masse grin.

Vi har fundet et par gadgets frem, som vi mener er blandt de sjoveste og vi må indrømme at det ikke har været helt nemt. Vi får nemlig en masse nye og sjove gadgets hjem hele tiden og det er svært at vælge hvilke der er de sjoveste. Vi har dog givet det et forsøg og vi håber at du vil få fornøjelse af denne spektakulære liste med sjove gadgets.

Du vil kunne finde sjove gadgets til festlige stunder, gadgets der er perfekte som gag gifts og utrolig sjove gadgets til børn. Underholdning til folk i alle aldre.

Liste med 15 af de sjoveste gadgets

 1. Sumodragt
 2. Mystisk 8 ball
 3. Afstressende squishy boob
 4. Sjov kaffekop - coffee makes me poop
 5. Happy Men proptrækker, vinprop og øloplukker
 6. Penis cocktailglas
 7. Håndjern til tommelfingrene
 8. Megafon til børn - den brølende mund
 9. Trådløs karaoke mikrofon med højtaler
 10. Swinging ball spil
 11. Hoved Basket spil
 12. Sød bamse der leger titte bøh
 13. Bumper ball spil til børn
 14. Ballon battle - fjernstyrede robotter
 15. Sæbeboble gevær med 8 løb

Lad os tage et kig på de mange sjove gadgets og se hvad det er der gør dem så sjove.

1. Den sjoveste sumodragt

Det er bare sjovt at klæde sig ud, især hvis det sker i fællesskab med en masse venner eller familie. Det kan altid få en til at trække på smilebåndet når man ser nogen der er klædt ud i et sjovt kostume. Denne sumodragt er super underholdende. Med en lille maskine kan dragten blæses op på kun få sekunder. Perfekt dragt til polterabender, karneval og halloween fester.



2. Den mystiske 8 ball - lad kuglen tage dine beslutninger for dig!


Er du til tider også træt af voksenlivet og alle de beslutninger der følger med, så skal du bare gøre ligesom os - lad en 8ball kugle tage alle dine beslutninger. Super sjov 8ball kugle der giver dig sjove svar på dine spørgsmål.



3. Ahhh afstressende!



Her har du en blød bold der er utrolig behagelig at sidde med i hånden. Det er bevist at ved at klemme eller aflede dine stressende tanker, vil du kunne undgå at blive alt for stresset. Det er derfor denne squishy boob er helt fantastisk. Bolden ligner, som navnet lyder, et bryst. Fantastisk sjov og underholdende gadget med et afstressende formål



4. Sjov kaffekop med sjovt tekst


Denne fede kop er virkelig noget der kan få folk til at smile ekstra meget. På koppen står der “coffee makes me poop” hvilket bestemt er noget der vil kunne skabe latter i dit hjem eller på din arbejdsplads.



5. Oh happy…. Men!


Her har du et helt fantastisk sæt der er perfekt til fester og middage med vennerne. Tre unikke mænd med hver deres funktioner: En af de små mænd fungere som en vinprop, en anden som en øloplukker og en tredje som en proptrækker. Super sjov og også god som vært- eller værtindegave.



6. Cocktail Glas med et twist


Ja… der er vidst ingen tvivl om hvilken legemsdel det her sjove glas skal ligne. Perfekt til sjove fester og unikke stunder med vennerne. Overrask dine venner og veninder til f.eks. polterabender med et sjov og anderledes glas.



7. Håndjern til tommelfingrene

Find din indre tryllekunstner frem og overrask venner og familie med et lille trylleshow. Kun du ved hvordan du får sjove håndjern af. Udfordre dine venner og se om de kan komme fri. Du kan også bruge disse håndjern til din kæreste, hvis han/hun spiller for meget PlayStation… Skulle jeg sige fra en ven.



8. Megafon til børn


Børn elsker ting der larmer, hvilket jo også er virkelig underholdende. Med denne megafon kan dit barn forvrænge sin stemme og komme til at lyde som f.eks. en robot. Der er en latter knap og så har megafonen en optagefunktion. Her har du en virkelig sjov gadget hvor der er til mange timers (støjende) underholdning.



9. “Stop in the name of låååååve!”

Her har du den sjoveste karaoke mikrofon. Det er en fantastisk trådløs mikrofon med en indbygget højttaler. Det er perfekt til sjove karaoke indslag til fester eller når der skal MGP hygges med vennerne.



10. Det sjoveste spil! Ryst kroppen!


Her har du et underholdende spil som både børn og voksne kan få noget sjov ud af. På to bælter sidder der en beholder der har samme form som en amerikansk fodbold og i den skal du putte små tennisbolde i. Du tager derefter bæltet på og skal nu battle mod din modstander. Ryst kroppen så godt du kan for at få de små bolde ud af beholderen. Den der først får alle bolde ud har vundet. VIRKELIG sjovt!



11. Hvem kan ramme nettet?



Med dette unikke hovedbasket spil gælder det om at få flest bolde i nettet. Den sjove del er at nettet skal placeres på hovedet af en tilfældig deltager. Der er røde og hvide bolde med så du kan konkurrerer med en udvalgt modstander.



12. Babyer der skraldgriner er det bedste!



Vi er rørende enig her på kontoret. Baby grin der kommer helt nede fra maven af er en af de bedste lyde i verden. Man kan ikke andet end at grine med. Denne unikke titte bøh bamse er kendt for at kunne få babyer til at grine. Med et tæppe gemmer bamsen sig og stikker derefter hovedet frem for at sige bøh. De fleste babyer elsker denne form for underholdning.



13. Bumper ball spil til børn


Oppustelige ringe der gør at dine børn kan bumpe ind i hinanden på en sjov måde. Det minder lidt om radiobiler, bare knap så meget fart og knap så farligt. Det er virkelig sjovt og noget dine børn med sikkerhed kan bruge lang tid på.



14. Hvem springer først modstanderens ballon?



Med disse fede fjernstyrede robotter gælder det om at battle en mod en. Det handler i alt sin enkelthed om at spring modstanderens ballon først. Der følger en controller med til hver af robotterne, samt balloner. Perfekt til sjove stunder med familien.



15. Sæbebobler er det bedste!



Børn ELSKER sæbebobler! Det er både sjovt og fascinerende med de mange fine bobler der blæser gennem luften. Denne lille unikke sæbeboble pistol har hele 8 huller og kan blæse VIRKELIG mange bobler ud på ingen tid.

Her fik du præsenteret 15 sjove gadgets. Du er selvfølgelig velkommen til selv at dykke ned i vores sortiment og finde de gadgets der passer til dig. 


Tak fordi du læste med. Ha’ en god dag.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward