Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De bedste Halloween gadgets

1936 Visninger

Vi har bevæget os ind i den uhyggeligste måned på hele året, nemlig den måned hvor vi fejre Halloween og fylder gaderne med flotte, dekorative græskarlygter.

Ikke alle er lige begejstret for Halloween da det er en ting mange forbinder med noget der kun høre til i USA. Men flere og flere danskere har taget denne højtid til sig, da det er super hyggeligst at kunne fejre halloween med venner og familie. Det er også en god måde at få farve og glæde ind i en ellers kedelig og grå måned.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi her hos DinGadget.dk ELSKER Halloween. Derfor har vi fundet de fedeste Halloween gadgets frem.

Se med i listen nedenfor – hvis du tør:

1. Professionelt græskar knivsæt


Her har du et professionelt græskarknivsæt der passer perfekt til dig der elsker at lave græskarlygter. Med et stort udvalg af forskelligt knive og andet værktøj har du virkelig mulighed for at kunne lave detaljerede og kreative græskarlygter.
2. Græskar knivsæt til børn


Her har du græskarknive der henvender sig til børn. Knivene gør det nemt for dit barn at kunne udhule græskar, samt lave fine ansigter og motiver. Nem at bruge.
3. Halloween projektor 

Her har du den sejeste projektor der kan gøre dine vinduer levende med uhyggelige væsner. Sæt et lærred op i dit vindue og lad projektoren lyse på det, så skal du se løjer. Denne projektor har 6 Halloween film, samt 6 julefilm.
4. Månelampe - 18 cm

Uhhhhh! Vi kender den alle! den uhyggelige måne der står højt på himlen som en varsel for at der er noget uhyggeligt i vente. Men det her er nu bare en virkelig fin månelampe som har det hyggeligste lys. Du kan selv vælge hvilken farve din månelampe skal lyse med. 
5. Chili Klaus Last Man Standing brætspil

Er du mand eller mus eller bare rigtig glad for chili? Så har du her et spil som måske kan vække din interesse. Med dette brætspil har du mulighed for at kunne udfordre dine venner eller familie. I skal nemlig "tømme" spillepladen for stærke chili chokolade, som har forskellige vindstyrke. Det betyder at du aldrig kan være sikker på hvor stærk det stykke chokolade du får er. Er the last man standing?
6. Chili Klaus Chili Roulette

Chiili Klaus laver virkelig velsmagende chokolade - stærkt, men velsmagende. Denne chili roulette er ikke for sarte sjæle. Med en hel pose blandede chili chokolade kugler i samme farve, er det umuligt at se hvilke der er stærkest. Er det noget du tør give dig i kast med? Det er i hvert fald super underholdende!
7. Hestehovedmaske til voksne - one size

Skal du klædes ud eller skræmme en kollega på kontoret? Så er dette hestehoved helt perfekt. 
8. Dinosaur Lampe 3D

Denne farlige dino lampe er knap så farlig endda. Den skaber et utrolig hyggeligt lys og passer perfekt som natlampe. Du kan selv vælge hvilken farve denne dino 3D lampe skal lyse med. Lampens 3D effekt gør at lampen er meget livagtig.
9. Toilet LED lys

Skal du virkelig drive gæk med nogen du kender, så skal du sætte lys i toilettet uden de ved det. Det er en super sjov og underholdende gadget som med sikkerhed kan peppe din halloween op.

Det var alt for denne gang. Vi håber i kunne bruge de mange fine Halloween gadgets vi her har fundet frem. Vi håber derudover at i får den bedste Halloween.

Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward