Blog navigation

Artikel Kategorier

Nyeste artikler

De bedste Fars dags gaver 2021

2002 Visninger

Nu er det snart fars dag og det er atter tid til at forkæle din far, eller faren til dine fantastiske børn. Hvis du er på udkig efter gode fars dags gaver, så er du landet på det helt rigtige sted. Vi har nemlig fundet et par af de mest fantastiske gaver som en hver far med sikkerhed vil blive utrolig glad for.

Gode gaver til din far

Hvis du har en far der har gjort alt for dig, så er det rart at kunne give lidt igen. Find en god gave i oversigten nedenfor, hvor du kan se flere forskellige gadgets som de fleste mænd syntes er fantastiske. Vi har lavet listen i samarbejde med et par fædre, så vi er sikker på at vi valgt rigtigt og du på den måde vil kunne finde en god gave til din far.

1. Det ultimative kaffekrus til far

Glemmer du at fortælle din far at værdsætter ham? Med denne smarte kop vil han altid have en god reminder indenfor rækkevidde. Når der hældes varmt væske i koppen, kommer der et ”SUPER DAD” logo frem. Det er især oplagt at give ham sådan en kop, hvis han f.eks. har været den slags super far der altid har hentet dig midt om nat efter en bytur. De fleste elsker kaffe, så en super dad kop er uden tvivl en god gave.
2. Mobilholder til bilen (med trådløs opladning)

Er din far tit på farten så kan det være en super godt idé at forære ham en mobilholder til bilen, hvor der er trådløs opladning i. Så har han altid styr på sin telefon og mulighed for at kunne lade sin telefon op hurtigt og effektivt. Mobilholderen er også god hvis din far ofte bruger GPS’en i hans mobil. Han har nemlig mulighed for at kunne have sin telefon tæt på sig under kørsel på en god og forsvarlig måde.3. Grillkuffert med grill sæt bestående af 10 dele

Elsker din far (eller mand) at grille, så er denne kuffert det perfekte valg. Med intet mindre end 10 fantastiske redskaber, kan din far grille ALT han ønsker. Sættet består af: Spartel med oplukker (rigtig vigtigt), grillgaffel, en kniv, en tang, en stålbørste, en pensel og fire grillspyd.4.Lad dit far sætte sit navn på hans bøf

Ligesom cowboys der sætter mærker på deres køer, kan din far nu gøre det samme med hans bøf. Det er et utrolig underholdende indslag til en grillaften med hans venner og familie. Brændejernet kommer med 61 bogstaver så der er rig mulighed at din far kan give hele familiens bøffer navne.5.Elektrisk ølskummer til dåseøl

Der er da ikke noget bedre end en kold fadøl når det er sommer og varmen har fundet vej til Danmark. Men det er svært at få øllen til at skumme så meget som de kan steder med fadølsanlæg. Men det er ikke umuligt! Med denne elektriske skummer, vil din far (eller din mand) kunne få hans øl til at skumme på en utrolig lækker måde. Denne elektriske ølskummer er til dåseøl. Super smart!6.Den sjove fars dags gave

 

Har du en far der er en rigtig humørbombe, så bør du se med her. Med toiletgolf (Eller toiletfodbold) vil din far kunne få ekstra meget ud af hans toiletbesøg. Nu kan han øve sig på sine slag når han sidder på toilettet. Vi har to forskellige slags toilet spil. Vi kan tilbyde dig toiletgolf, samt toiletfodbold. Det er super sjove gaver som er virkelig underholdende.
7. Globe drikkedispenser med hane

Kan din far lide at nyde et glas lækkert whisky eller rom? Så har du her en helt fantastisk drinksdispenser, hvor din far kan servere en lækker drik for hans venner eller til ham selv. Det er en super flot måde at opbevare alkohol og det er også nemt at tappe fra den lille hane.
8.Texas Hold’em poker sæt

Elsker din far at spille spil med hans venner, så kan det være det også bliver til en hyggelig poker aften i ny og næ. Her har du et smart pokersæt som din far kan have med på farten. Sættet gemmes væk i en super fin metaldåse efter brug. Det fylder derfor ikke særlig meget når det skal gemmes væk til næste pokeraften.
9.Trimmer til øre og næsehår

Super smart trimmer der er utrolig nem at bruge. Trimmeren kan bruges til de små uønskede hår i både næse og ører. Der følger en lille børste med så din far vil kunne gøre trimmeren rent efter brug.
10. Krystal nøglering med logo og lys

Går din far meget op i biler er det her helt sikkert nøgleringen for ham. Du kan vælge imellem flere bilmærker så du kan finde lige netop det bilmærke som din far bedst kan lide. Der er lys i nøgleringen som kan tændes. Det skifter farve. Nøgleringen kommer i en utrolig flot æske.Det var hvad vi havde fundet frem til fars dag 2021. Vi håber at du fandt noget der vækkede din interesse og at du ved hvad din far skal have på fars dag.

Tak fordi du læste med.

Tag: Farsdag
Oprettet i: Gadget artikler

Opret kommentar

Der er ikke mulighed for at kommenterer denne artikel

arrow_upward